Proiect misionar "Lumini pentru lume" în parohiile Chişcăreni şi Sat Nou - Botoşani

Proiect misionar "Lumini pentru lume" în parohiile Chişcăreni şi Sat Nou - Botoşani

Credincioşii parohiilor "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" Chişcăreni şi "Sfântul Apostol Andrei" Sat Nou, Protopopiatul Săveni, judeţul Botoşani, au trăit alese clipe de bucurie duhovnicească în Săptămâna Luminată.

Părintele paroh Vasile Florea a vizitat enoriaşii la care nu au venit rude sau prieteni, oferindu-le mici daruri din partea parohiei. În Duminica Tomii, o familie binecuvântată cu mulţi prunci a revenit la dreapta credinţă după o rătăcire la sectele neoprotestante. Ca mângâiere, preotul a ajutat scumpa familie atât cu toate cele trebuincioase casei, cât şi cu alte lucruri folositoare spre bucuria copiilor.

Ultima etapă a proiectului s-a reliefat în parteneriatul dintre Parohia Chişcăreni şi Şcoala Gimnazială Nr. 1 Ştiubieni prin organizarea concursului "Copiii au talent", care s-a desfăşurat în cadrul programului educaţional Săptămâna altfel. (Ziarul Lumina)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Nicolae Bănicioiu trece în barca lui Victor Ponta: "Acum PSD e un partid de râsul lumii"

astăzi, 13:46
72

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, demisia din partid, alaturandu-se valului recent de plecari din tabara social-democrata, in contextul in care Opozitia pune la cale o motiune de c...

Dan Negru: "Am plătit 135 de euro amenda in Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! Ai noștri pun lumânări"

astăzi, 11:59
853

Vedeta Antena 1, Dan Negru, face o comparație între atitudinea românilor și a francezilor sau americanilor în privința tragediilor. Noi doar punem lumânări, ei fac regulame...

Cazul impresionant al unui artist celebru: "Sursa puterii este întotdeauna acolo, Sus! Dumnezeu lucrează prin oameni, însă"

astăzi, 11:06
369

În urmă cu şase ani, Leo Iorga a primit un diagnostic crunt: cancer pulmonar. Au urmat mai multe operaţii chirurgicale şi tratamente chinuitoare cu citostatice. La scurt timp după ce a &ici...