Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Daniele Galliano, primarul din Bormida, sat sarac din Italia, promitea recent cate 2.000 de euro oricui ar vrea sa se mute in localitatea sa. In scurt timp, edilul s-a razgandit din cauza cererii foarte mari.

Problema a aparut dupa ce in doar cateva zile peste 17.000 de persoane din intreaga lume au facut cereri pentru a se muta in Bormida, potrivit Ziare.com, citând Daily Mail.

Astfel, primarul a revenit cu o postare pe Facebook in care a transmis ca ideea sa a fost doar o sugestie si le-a cerut oamenilor sa nu mai trimita cereri catre primarie. Mai mult, edilul a sters primul mesaj in care anunta oferta.

Satul Bormida se afla in regiunea Liguria din Italia si are 394 de locuitori. Initial, primarul anuntase ca cei care se vor muta aici vor primi 2.000 de euro si case cu chirie de maxim 50 de euro.

"Suntem o comunitate mica, dar foarte primitoare. Oricine e binevenit sa locuiasca aici. Avem muntele si marea aproape, aerul e curat, stilul de viata e foarte sanatos", spunea atunci Daniele Galliano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Sâmbătă și duminică: Două biserici din județul Botoșani vor fi sfințite de către IPS Teofan!

astăzi, 18:06
797

Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va sfinţi sâmbătă, 23 septembrie 2017, Biserica "Sfinţii Arhangheli Mihail şi...

VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

astăzi, 17:40
1293

Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici m...

Comunicat PSD: Senatorul Lucian Trufin: "Județul Botoșani este pe primul loc loc în clasamentul solicitărilor de subvenții"

astăzi, 15:14
140

Agenția de Plăti și Intervenții în Agricultură a confirmat, după autorizarea la plată a cererilor pentru ajutorul exceptional, faptul că județul Botoșani este pe primul loc loc î...