Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Daniele Galliano, primarul din Bormida, sat sarac din Italia, promitea recent cate 2.000 de euro oricui ar vrea sa se mute in localitatea sa. In scurt timp, edilul s-a razgandit din cauza cererii foarte mari.

Problema a aparut dupa ce in doar cateva zile peste 17.000 de persoane din intreaga lume au facut cereri pentru a se muta in Bormida, potrivit Ziare.com, citând Daily Mail.

Astfel, primarul a revenit cu o postare pe Facebook in care a transmis ca ideea sa a fost doar o sugestie si le-a cerut oamenilor sa nu mai trimita cereri catre primarie. Mai mult, edilul a sters primul mesaj in care anunta oferta.

Satul Bormida se afla in regiunea Liguria din Italia si are 394 de locuitori. Initial, primarul anuntase ca cei care se vor muta aici vor primi 2.000 de euro si case cu chirie de maxim 50 de euro.

"Suntem o comunitate mica, dar foarte primitoare. Oricine e binevenit sa locuiasca aici. Avem muntele si marea aproape, aerul e curat, stilul de viata e foarte sanatos", spunea atunci Daniele Galliano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ajutoare de urgenţă pentru familiile afectate de calamităţile naturale

astăzi, 14:21
119

În urma anchetelor sociale elaborate de Agenţia de Plăţi şi Inspecţie Socială şi transmise Ministerului Muncii, cei 37 de proprietari sau chiriaşi urmează să beneficieze de sume de 5.0...

Comune botoşănene împânzite de jandarmi

astăzi, 12:51
575

De exemplu, 45 de jandarmi vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice la Zilele comunelor Adăşeni, Cristeşti şi Suharău, precum şi la manifestările prilejuite de sărbătorire...

Trupul neînsufleţit al unei adolescente, descoperit pe un câmp din Iaşi. Poliţiştii fac cercetări

astăzi, 08:53
2106

Potrivit Mediafax, poliţiştii ieşeni au fost alertaţi de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi a spus că fata are urme de violenţă în z...