Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Daniele Galliano, primarul din Bormida, sat sarac din Italia, promitea recent cate 2.000 de euro oricui ar vrea sa se mute in localitatea sa. In scurt timp, edilul s-a razgandit din cauza cererii foarte mari.

Problema a aparut dupa ce in doar cateva zile peste 17.000 de persoane din intreaga lume au facut cereri pentru a se muta in Bormida, potrivit Ziare.com, citând Daily Mail.

Astfel, primarul a revenit cu o postare pe Facebook in care a transmis ca ideea sa a fost doar o sugestie si le-a cerut oamenilor sa nu mai trimita cereri catre primarie. Mai mult, edilul a sters primul mesaj in care anunta oferta.

Satul Bormida se afla in regiunea Liguria din Italia si are 394 de locuitori. Initial, primarul anuntase ca cei care se vor muta aici vor primi 2.000 de euro si case cu chirie de maxim 50 de euro.

"Suntem o comunitate mica, dar foarte primitoare. Oricine e binevenit sa locuiasca aici. Avem muntele si marea aproape, aerul e curat, stilul de viata e foarte sanatos", spunea atunci Daniele Galliano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

ANM: Vreme deosebit de rece pentru această perioadă din martie. Când se va încălzi!

Duminică, 18 Martie 2018
1035

Meteorologii anunţă, pentru săptămâna viitoare, vreme deosebit de rece, cu temperaturi mai scăzute decât cele normale, iar în mare parte din ţară se vor înregistra preci...

Un italian de 94 de ani i-a dăruit 100.000 de euro îngrijitoarei sale: "E singura care ține la mine cu adevărat"

Duminică, 18 Martie 2018
4903

Un bătrân italian în vârstă de 94 de ani din Pergola, provincia Pesaro, i-a dăruit pe parcursul a 4 ani îngrijitoarei sale, de origine română, suma de 100.000 de euro sub formă de cadouri sa...

Predică la Duminica închinată Sfântului Ioan Scărarul

Duminică, 18 Martie 2018
295

Saptamana a patra, Saptamana Injumatatirii Postului, este luminata de prezenta Sfintei Cruci, de care necontenit pomenesc slujbele bisericesti. „In mijlocul zilelelor infranarii, ajungand astazi...