Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Daniele Galliano, primarul din Bormida, sat sarac din Italia, promitea recent cate 2.000 de euro oricui ar vrea sa se mute in localitatea sa. In scurt timp, edilul s-a razgandit din cauza cererii foarte mari.

Problema a aparut dupa ce in doar cateva zile peste 17.000 de persoane din intreaga lume au facut cereri pentru a se muta in Bormida, potrivit Ziare.com, citând Daily Mail.

Astfel, primarul a revenit cu o postare pe Facebook in care a transmis ca ideea sa a fost doar o sugestie si le-a cerut oamenilor sa nu mai trimita cereri catre primarie. Mai mult, edilul a sters primul mesaj in care anunta oferta.

Satul Bormida se afla in regiunea Liguria din Italia si are 394 de locuitori. Initial, primarul anuntase ca cei care se vor muta aici vor primi 2.000 de euro si case cu chirie de maxim 50 de euro.

"Suntem o comunitate mica, dar foarte primitoare. Oricine e binevenit sa locuiasca aici. Avem muntele si marea aproape, aerul e curat, stilul de viata e foarte sanatos", spunea atunci Daniele Galliano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

O țărancă a impresionat internetul: Pe un frig năprasnic, s-a descălțat pentru a nu murdări interiorul unei benzinării!

Joi, 18 Ianuarie 2018
2823

Imaginea care a stârnit multe comentarii pe rețelele de socializare este cea a unei bătrâne din Moldova care s-a descălțat înainte să intre într-o benzinărie din Cahul. F...

În 2018, persoanele fizice vor putea cere bani de la stat pentru mașini și modernizarea caselor!

Joi, 18 Ianuarie 2018
886

În acest an, nu numai companiile sau persoanele fizice autorizate pot solicita fonduri nerambursabile, ci și persoanele fizice fără niciun fel de afacere. Acestea pot utiliza banii solicitaț...

Serban Nicolae explică de ce miniștrii nu au nevoie de avizul serviciilor: Cum sa-mi spuna mie, senator, cineva "nu puteti sa-l puneti pe ala ca ar fi ceva in neregula?"

Joi, 18 Ianuarie 2018
231

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, ca premierul desemnat nu va folosi avizele eventual negative ale serviciilor de informatii ca justificare pentru a refuza numiri in Guvern.&...