Preotul Constantin Necula se retrage din viața publică!

Preotul Constantin Necula se retrage din viața publică!

Parintele profesor Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie "Andrei Saguna" din Sibiu, are de gand sa se retraga din viata publica.

Decizia sa vine dupa ce referendumul pentru familia traditionala, sustinut de Biserica, a fost invalidat, in schimb, se vorbeste tot mai intens despre legea parteneriatului civil, care vizeaza legalizarea cuplurilor de acelasi sex.

"Ma voi retrage din viata publica - e un gand care imi trece foarte des prin minte (...) Am sa ma retrag si am sa tac, din dorinta de a-i lasa pe ceilalti sa vorbeasca. Am remarcat ca sunt foarte multi dispusi sa vorbeasca impotriva Bisericii, a societatii crestine. Le doresc succes! E o tristete care m-a cuprins, pe care nu o voi birui decat in Liturghie", este declaratia preotului pentru Radio Romania Actualitati.

"E prima data cand am inteles de ce Mantuitorul nu a raspuns la toate intrebarile, ci doar la cele ale oamenilor care vor cu adevarat sa se indrepte. Acum e aceeasi ura, aceeasi aroganta sociala, aceeasi dictatura a propriei opinii impotriva celorlalti si, in acest marasm, aceeasi Biserica rastignita a nu stiu cata oara de oameni care cred cu adevarat ca Biserica ar trebui sa le negocieze pacatele. Regret!

Evanghelia nu e negociabila.

Sper din toata inima sa avem taria sa putem sa ne revenim - nu cu picioarele pe pamant, ci cu mintea in cer, acolo unde ne e locul.

Deja am constatat ca, in ciuda faptului ca familia barbat - femeie nu e o prioritate, cealalta familie dintr-o data a avut trei proiecte bagate la sertar.

Asa am constatat ca suntem cazuti intre politici. Cred ca e obligatoriu ca paznicul Farului sa se retraga in Far", adauga parintele, care este si consilierul de imagine al Mitropoliei Ardealului.

"Retragerea din viata publica nu inseamna ca renunt la lupta! Biserica nu e viata publica!!! Aici, in spatiul ei putem sa ne reactivam Smerenia slujirii lui Hristos! Sus inima!", a precizat preotul pe pagina personala de Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mateo: Cum va fi vremea de 1 mai

astăzi, 13:17
99

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie - 20 mai. Potrivit ANM, luna mai vine cu temperaturi care vor depăși limitele normale. În ultima săptămână din ...

Mii de români s-au trezit cu datorii la Fisc de care nu știau nimic. ANAF nu dă explicații

astăzi, 12:03
309

Mii de contribuabili care se ştiau cu toate dările plătite, au primit de la ANAF vestea că au de dat statului sume restante pe ultimii 5 ani, pentru asigurările de sănătate.În go...

Amenzi uriaşe pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO ALERT!

astăzi, 10:59
117

Operatorii economici şi companiile de telefonie mobilă riscă 100 de mii de lei amendă dacă mesajele trimise prin sistemului ″RO ALERT” nu ajung la cetăţeni, din diverse motive.M...