Povestea cumplită a unei românce violate într-un spital din Italia: "Mi-au spus să nu scot nici o vorbă"

Administrația spitalului în care s-a petrecut agresiunea sexuală a intenționat să mușamalizeze cazul: "Mi-au spus să tac, să nu cumva să scot vreo vorbă despre cele întâmplate", a declarat victima carabinierilor care anchetează cazul.

Povestea cumplită a unei românce violate într-un spital din Italia: "Mi-au spus să nu scot nici o vorbă"

Un fapt deosebit de grav s-a petrecut într-un spital din provincia Salerno (Campania). O femeie româncă în vârstă de 54 de ani, aflată într-o clinică privată din Agropoli pentru anumite controale și analize, a fost violată de un angajat al instituției respective. L-au dovedit testele și examenele ginecologice la care s-a supus conaționala noastră imediat după de a fost externată.

Administrația spitalului în care s-a petrecut agresiunea sexuală a intenționat să mușamalizeze cazul: "Mi-au spus să tac, să nu cumva să scot vreo vorbă despre cele întâmplate", a declarat victima carabinierilor care anchetează cazul.

Femeia româncă era internată de câteva zile la clinica din Agropoli, relatează Il Mattino. Agresorul ei o felicita mereu și îi făcea tot felul de complimente, spunându-i că este o femeie frumoasă și cât de bine arată, apoi, admiratorul s-a transformat într-un monstru. Conaționala noastră a descris cu lux de amănunte în declarația dată carabinierilor cum lucrătorul sanitar a constrâns-o să aibă un raport sexual cu el.

Cum s-au petrecut faptele

„A intrat în salonul meu” – povestește femeia – „cu scuza că vrea să îmi deschidă televizorul. Apoi s-a întors și mi-a adus niște șervețele de hârtie pe care le-a dus în baie și unde m-a chemat spunându-mi că trebuie să îmi arate ceva. Când am intrat în baie, a închis repede ușa și m-a forțat să am un raport sexual cu el. Simțeam mâinile lui peste tot, plângeam, dar el a continuat, iar la un moment dat mi-am dat seama că am început să pierd sânge. După ce a terminat, s-a spălat și a plecat fără să spună nimic.”

Conform declarațiilor victimei, după câteva ore bărbatul s-a întors în salonul ei și a încercat să o violeze a doua oară, dar nu a reușit. Atunci, a împins-o lângă un perete și a forțat-o să îl atingă în zona părților intime pentru a-l satisface.

Femeia româncă nu a stat pe gânduri și a mers la personalul medical al clinicii povestind ceea ce tocmai i se întâmplase. Medicii i-au dat doar un analgezic iar românca s-a adresat direcției spitalului. „Mi-au spus să tac și să nu spun nimănui, să nu denunț ceea ce mi s-a întâmplat, m-au asigurat că asistentul sanitar care m-a violat va fi concediat. Atât!”

Examenele ginecologice confirmă spusele conaționalei noastre

După două zile de la viol, în momentul când românca a fost demisă din unitatea sanitară respectivă, a mers la secția de urgență a spitalului din Agropoli unde a fost vizitată de un medic ginecolog. Medicului și lucrătorilor sanitari de acolo le-a spus întreaga poveste. Au fost informați carabinierii companiei locale, sub comanda căpitanului Francesco Manna.

S-a demarat o anchetă, iar femeia româncă a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la spitalul San Luca din Vallo della Lucania. Violența a fost confirmată: femeia prezenta unele lacerații intime, după cum s-a constatat de medicii ginecologii de la ambele spitale unde românca a fost supusă testelor, ceea ce confirmă ipoteza unui viol.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Rotalianul.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Funcţie de conducere a IJSU Botoşani, ocupată prin concurs

Vineri, 16 Noiembrie 2018
541

Colonelul Dan Decebal Murariu a obţinut nota finală 8,90 la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului şef al IJSU, organizat de structura centrală.Urmează ca ofiţer...

Copii născuţi înainte de termen, sărbătoriţi la Maternitate- FOTO

Vineri, 16 Noiembrie 2018
711

Au fost momente emoţionante astăzi în maternitatea botoşăneană, unde a fost "vernisată" o expoziţie foto unică şi a avut loc o întâlnire cu micuţii care au venit ...

Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Vineri, 16 Noiembrie 2018
463

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate &icir...