Poliția a demarat o anchetă penală, în cazul incidentului care s-ar fi petrecut în incinta Seminarului

Poliția a demarat o anchetă penală, în cazul incidentului care s-ar fi petrecut în incinta Seminarului

Polițiștii botoșăneni au demarat o anchetă în cazul tânărului care ar fi fost agresat, vineri, în internatul Seminarului Teologic Liceal „Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani. Conform unor surse, Sebastian W., în vârstă de 18 ani, ar fi fost bătut de către un coleg de clasă, pe fondul unui conflict spontan.

Contactat telefonic, directorul unității a infirmat incidentul, susținând că informațiile transmise către redacție sunt doar zvonuri.

„Întâmplarea face că eu am fost în școală atunci, până după ora 15:00, și nu a știut nimeni nimic despre un astfel de incident. O fi avut loc o altercație între elevi, dar cu siguranță în afara orelor de curs. Sunt doar zvonuri”

, a spus Daniel Dascălu, directorul liceului.

Numai că mama tânărului a depus plângere la poliție încă de vineri.

„Mama minorului a sesizat Poliția municipiului Botoșani cu privire la faptul că fiul său a fost lovit de un coleg de clasă, pe fondul unui conflict spontan. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”

, a declarat, pentru Știri.Botoșani.Ro, Nicoleta Federciuc, agent șef adjunct în cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani