Plimbare penală oprită de polițiști. Beat și fără permis, un tânăr a fost reclamat prin 112

Plimbare penală oprită de polițiști. Beat și fără permis, un tânăr a fost reclamat prin 112

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Coșula, este anchetat de Poliție, după ce a fost depistat conducând beat și fără permis. El a fost interceptat și oprit în trafic, luni, în urma unui apel la 112, efectuat de către un martor care a raportat deplasarea sinuoasă a mașinii.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), acesta a fost tras pe dreapta în localitatea Șupitca, de către un echipaj al Secției Rurale nr. 8 din Flămânzi.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că autoturismul condus nu este asigurat pentru răspundere civilă auto, astfel fiind reținute plăcuțele de înmatriculare, iar bărbatul a fost sancționat contravențional”, au transmis reprezentanții IPJ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, mai arată sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta