O femeie și doi copii au ajuns aseară la spital după un accident la Brehuiești

O femeie și doi copii au ajuns aseară la spital după un accident la Brehuiești

O fetiţă a ajuns la spital, iar mama ei şi o surioară au fost şi ele rănite ieri seară în urma unui accident rutier care a avut loc în dreptul localităţii Brehuiești.

O familie din Vaslui, care locuiește în Norvegia, aflată în concediu, a fost implicată în accidentul rutier.

Părinții și cele două fetițe se aflau într-un Ford condus de un bărbat de 40 de ani și veneau dinspre Suceava spre Botoșani.

La un moment dat, autoturismul Ford a intrat în depăşirea unui Land Rover, condus de un tânăr de 20 de ani din Adăşeni, care se afla pe același sens de mers.

Tânărul aflat în SUV a făcut o manevră de întoarcere bruscă, fără să se asigure și a lovit Ford-ul în partea stângă, aruncându-l în afara şoselei.

Soția acestuia, dar și cele două fetițe, au fost rănite, ajungând la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
348

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
67

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...