O botoșăneancă își caută fiica, în vârstă de 17 ani

O botoșăneancă își caută fiica, în vârstă de 17 ani

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din satul Oneaga, comuna Cristeşti, este dată în urmărire de către poliţişti, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Mama tinerei a mers la poliţie şi a anunţat dispariţia, luni. Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani, care au declanşat operaţiunile de căutare.

Din informațiile obținute de cadrele polițienești, Sabina Gavrilă a plecat de acasă duminică, pe 17 noiembrie a.c., în jurul orei 18, şi nu a mai revenit.

În momentul în care aceasta a păsărit domiciliul, era îmbrăcată cu o geacă neagră din piele, scurtă până în talie, şi cu blugi de culoare albastru-închis, fiind încălţată cu adidaşi albaştri.

Fata este înaltă de circa 1,60 metri, cu o greutate de aproximativ 60 de kilograme, brunetă, are părul lung şi ochii căprui.

Persoanele care pot oferi informaţii despre ea sau cunosc date despre locul în care se află sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
599

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
297

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
98

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...