O botoșăneancă diagnosticată cu schizofrenie paranoidă este căutată de către polițiști

O botoșăneancă diagnosticată cu schizofrenie paranoidă este căutată de către polițiști

O femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Botoșani, diagnosticată cu schizofrenie paranoidă, a fost dată în urmărire de către polițiști. Adriana Vasiliu a părăsit locuința de domiciliu, duminică, și nu s-a mai întors.

Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată, prin apel la 112, efectuat la ora 20:45, de către sora botoșănencei dispărute.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că duminică, în jurul orei 13.30, persoana în cazuă a ieșit din locuință, spunând ca merge la un magazin, a revenit la domiciliu, după care a plecat din nou, într-un loc necunoscut.

Semnalmentele femeii sunt următoarele: înălțime de circa 1,64 m, 90 kg, par blond tuns până la umeri, ochi albaștri, față rotundă, fiind îmbrăcată cu pantalon trening rosu, posibil hanorac gri, ghete maro, având o poșetă textila dar și o alta geantă de umăr albastră.

Femeia răspunde la numele Dana. Cei care află date despre aceasta, sunt rugați să raporteze la o secție de poliție sau prin apel la 112, în cel mai scurt timp.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
196

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
240

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
70

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...