O adolescentă de 15 ani din județ ar fi fost violată în ajunul Anului Nou. Update: Poliția s-a autosesizat, demarând cercetările

O adolescentă de 15 ani din județ ar fi fost violată în ajunul Anului Nou. Update: Poliția s-a autosesizat, demarând cercetările

O adolescentă din comuna Leorda, județul Botoșani, susține că a fost violată de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea de domiciliu, în seara zilei de 31 decembrie 2019.

Fata, în vârstă de 15 ani, ar fi fost agresată sexual de către Constantin Chelariu, conform celor relatate de către tânără. Aceasta nu a depus plângere la Poliție, dorind să evite ca părinții săi să afle despre faptă. Incidentul s-ar fi petrecut la domiciliul bărbatului, unde fata a mers pentru a fotografia imobilul, spune ea.

„Acest om m-a agresat, m-a tras în casă, m-a rugat să îi fac niște poze la casă, să îi trimită fratelui lui. M-a prins în casă și nu m-a lăsat să plec. Am început sa plâng, să țip după ajutor”, povestește tânăra.

Cazul nu a intrat, deocamdată, în atenția Poliției, nefiind formulată o plângere în acest sens.

Update: În urma publicării situației semnalate de către tânără pe Știri.Botoșani.Ro, Poliția s-a autosesizat, demarând cercetările in rem.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la comiterea unei posibile infracțiuni de viol, polițiștii s-au sesizat din oficiu, urmând a fi efectuate verificări referitoare la aspectele sesizate”, a declarat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.