Ne mai facem bine ca societate? Bătaie ca în codru într-o discotecă din Vorniceni!

Ne mai facem bine ca societate? Bătaie ca în codru într-o discotecă din Vorniceni!

Patru tineri au ajuns la spital după ce au fost victimele unei bătăi sălbatice într-o discotecă din Vorniceni.

Incidentul a avut loc joi, la puțin timp după miezul nopții, când între doi tineri, de 18 și 29 de ani a început un scandal, pe fondul consumului de alcool.

Fără a sta prea mult pe gânduri, cel de 29 de ani şi-a împuşcat adeversarul cu un pistol cu bile pe care îl avea asupra lui, tânărul de 18 ani fiind lovit în cap și față.

Cel agresat, la rândul lui, a luat un cuțit și și-a atacat adversarul, lovindu-l în zona gâtului și în spate.

Alți doi tineri, de 24 și 27 de ani, au sărit în sprijinul celui de 29 de ani, iar între cei patru a început o adevărată luptă, tânărul de 18 ani reuşind să îi înjunghie pe toţi.

În cele din urmă, cei patru au ajuns la Urgenţe cu multiple plăgi tăiate în zona capului, gâtului, în piept dar şi în spate.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de tot scandalul, pentru început fiind deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
26

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
103

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...