Măsuri de siguranță suplimentare, pentru următorul meci de pe Stadionul Municipal

Măsuri de siguranță suplimentare, pentru următorul meci de pe Stadionul Municipal

Duminică, 27 octombrie a.c., de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani se va desfășura meciul dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu, partidă inclusă în prima etapă din returul campionatului Ligii 1 Betano.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura în sistem integrat măsurile specifice de protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, Inspectoratul de Poliţie Botoşani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani şi Poliţia Locală a municipiului Botoşani.

Recomandările forțelor de ordine pentru spectatori:

Pentru evitarea disconfortului şi aglomerărilor de persoane, este de preferat ca prezentarea la stadion să se facă din timp având în vedere faptul că accesul va fi permis începând cu ora 15:30.

Pentru buna desfăşurare a acestei partide de fotbal cetăţenii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive.

La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate, şi după caz materialele de recuzită vizuală pentru evenimentul sportiv aflate asupra lor.

Sunt interzise: accesul persoanelor cărora le-a fost interzisă intrarea la asemenea genuri de manifestări, al persoanelor care se află în stare vădită de ebrietate sau se află, în mod evident, sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire, precum şi al persoanelor care au asupra lor mijloace de publicitate vizuală prin care se transmit mesaje  cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate.

Spectatorilor li se solicită să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine impuse întrucât acestea sunt pentru siguranţa lor. Totodată, jandarmii le mulțumesc acestora pentru încrederea cu care au apelat la ajutorul forțelor de ordine de fiecare dată când a fost necesar.    

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
740

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...