Marș de protest cu peste 100 de mașini pe Drumul Strategic și în municipiul Botoșani!

Marș de protest cu peste 100 de mașini pe Drumul Strategic și în municipiul Botoșani!

Drumuri bune pentru Botoșani! Acesta este mesajul protestatarilor pentru oficialitățile botoșănene, dar și pentru toți cei nemulțumiți de starea drumurilor din județul Botoșani. "Vrei normalitate și decență? Ești sătul de promisiuni? Ai curajul să vii la protestul auto? Atunci vino cu noi, să spunem STOP indiferenței!", spun organizatorii protestului.

Marșul de protest, la care se preconizează că vor participa peste 100 de mașini, este autorizat pentru data de 9 aprilie 2019. Convoiul va porni de la Răuseni și va trece prin comunele Hlipiceni, Todireni, Lunca, Sulița, Blândești, Talpa, Stăuceni.

Cele peste 100 de mașini vor intra apoi în municipiul Botoșani, unde a fost de asemenea autorizat un marș de protest cu autovehicule, pe următorul traseu: str. I.C.Brătianu - str. Tudor Vladimirescu - str. Grivița - Calea Națională - str. Cuza Vodă - Piata Revoluției. 
 
Marșul va fi urmat de pichetarea Instituției Prefectului, în intervalul orar 12.00 - 14.00. La acțiune, spun organizatorii, vor participa 100-120 de autovehicule, cu aproximativ 150-200 de persoane.

Citeste si "Indicatoare" noi pe drumul strategic: "Atenție! Drum bombardat!" - FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
49

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
69

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
367

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...