Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

Nici transportatorii nu sunt mulţumiţi de politicile fiscal- bugetare pe care Executivul Tudose intenţionează să le implementeze, astfel că se pregătesc de proteste. Transportatorii botoşăneni se vor afla în Bucureşti la începutul lunii viitoare, într-un protest menit să atragă atenţia Guvernului asupra problemelor care se agravează de la zi la zi.

Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

După protestele cu care s-a confruntat Guvernul chiar miercuri, se anunţă alte acţiuni prin care românii din diferite domenii încearcă să atragă atenţia asupra faptului că problemele cu care se confruntă de ani de zile devin tot mai greu de suportat.

Transportatorii şi-au anunţat intenţia ca pe 3 noiembrie să se adune în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a semnala Executivului efectele pe care le au moficirăile legislative din domeniile Fiscal şi Transporturi. Ca atare, două- trei mii de persoane, reprezentând Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), vor ajunge în Piaţa Victoriei din întreaga ţară, inclusiv din Botoşani.

Marian Apetrei, administratorul unei firme de transport din Botoşani, susţine că programul manifestării se va definitiva în următoarele zile.

"Avem o mulţime de probleme pe care le rostologim de la guvern la guvern, de câţiva ani, şi nu reuşim să o scoatem la capăt. Acciza este doar una dintre ele dar ne loveşte în mod direct. A fost scoasă la sfârşitul lui 2016 şi acum au băgat-o din nou. În toate ţările europene se recuperează, mai ales dacă e vorba de transport autorizat marfă sau persoane, numai la noi nu, nu ne bagă nimeni în seamă. De aceea ne mobilizăm", susţine Marian Apetrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Române! VIDEO

astăzi, 19:04
63

Istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Romane, a incetat din viata marti, la varsta de 91 de ani. Informatia a fost confirmata pentru Mediafax de Academia Romana. Nascut la 15 februari...

VIDEO - Valeriu Iftime: "Companiile private vor trebui să se gândească foarte serios cum vor motiva oamenii ca să rămână la ele"

astăzi, 17:45
167

Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, a făcut marți o radiografie dureroasă a mediului de afaceri botoșănean. În primul rând, sp...

Deputatul PSD Tamara Ciofu a prezentat demersurile realizate pentru reducerea mortalității infantile în cadrul dezbaterii organizate de Salvați Copiii România și Ministerul Sănătății

astăzi, 16:42
92

Deputatul PSD Tamara Ciofu, vicepreședinte al Comisiei pentru drepturile omului și medic pediatru cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu a primit invitația de a participa la dezbater...