Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

Nici transportatorii nu sunt mulţumiţi de politicile fiscal- bugetare pe care Executivul Tudose intenţionează să le implementeze, astfel că se pregătesc de proteste. Transportatorii botoşăneni se vor afla în Bucureşti la începutul lunii viitoare, într-un protest menit să atragă atenţia Guvernului asupra problemelor care se agravează de la zi la zi.

Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

După protestele cu care s-a confruntat Guvernul chiar miercuri, se anunţă alte acţiuni prin care românii din diferite domenii încearcă să atragă atenţia asupra faptului că problemele cu care se confruntă de ani de zile devin tot mai greu de suportat.

Transportatorii şi-au anunţat intenţia ca pe 3 noiembrie să se adune în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a semnala Executivului efectele pe care le au moficirăile legislative din domeniile Fiscal şi Transporturi. Ca atare, două- trei mii de persoane, reprezentând Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), vor ajunge în Piaţa Victoriei din întreaga ţară, inclusiv din Botoşani.

Marian Apetrei, administratorul unei firme de transport din Botoşani, susţine că programul manifestării se va definitiva în următoarele zile.

"Avem o mulţime de probleme pe care le rostologim de la guvern la guvern, de câţiva ani, şi nu reuşim să o scoatem la capăt. Acciza este doar una dintre ele dar ne loveşte în mod direct. A fost scoasă la sfârşitul lui 2016 şi acum au băgat-o din nou. În toate ţările europene se recuperează, mai ales dacă e vorba de transport autorizat marfă sau persoane, numai la noi nu, nu ne bagă nimeni în seamă. De aceea ne mobilizăm", susţine Marian Apetrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

astăzi, 22:36
39

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
682

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1963

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...