Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

Nici transportatorii nu sunt mulţumiţi de politicile fiscal- bugetare pe care Executivul Tudose intenţionează să le implementeze, astfel că se pregătesc de proteste. Transportatorii botoşăneni se vor afla în Bucureşti la începutul lunii viitoare, într-un protest menit să atragă atenţia Guvernului asupra problemelor care se agravează de la zi la zi.

Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

După protestele cu care s-a confruntat Guvernul chiar miercuri, se anunţă alte acţiuni prin care românii din diferite domenii încearcă să atragă atenţia asupra faptului că problemele cu care se confruntă de ani de zile devin tot mai greu de suportat.

Transportatorii şi-au anunţat intenţia ca pe 3 noiembrie să se adune în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a semnala Executivului efectele pe care le au moficirăile legislative din domeniile Fiscal şi Transporturi. Ca atare, două- trei mii de persoane, reprezentând Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), vor ajunge în Piaţa Victoriei din întreaga ţară, inclusiv din Botoşani.

Marian Apetrei, administratorul unei firme de transport din Botoşani, susţine că programul manifestării se va definitiva în următoarele zile.

"Avem o mulţime de probleme pe care le rostologim de la guvern la guvern, de câţiva ani, şi nu reuşim să o scoatem la capăt. Acciza este doar una dintre ele dar ne loveşte în mod direct. A fost scoasă la sfârşitul lui 2016 şi acum au băgat-o din nou. În toate ţările europene se recuperează, mai ales dacă e vorba de transport autorizat marfă sau persoane, numai la noi nu, nu ne bagă nimeni în seamă. De aceea ne mobilizăm", susţine Marian Apetrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati!

astăzi, 23:05
166

FC Botoșani a avut prima mare ocazie a partidei, Penedo respingând șutul bun al lui Laurențiu Buș din minutul 17.Dinamo a contracarat abia în minutul 51, când centrarea &icir...

Adolescenţi loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni!

astăzi, 21:40
1711

Doi adolescenţi au fost răniţi, luni seara, după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau strada.Accidentul a avut loc pe strada Cuza Vodă, în apropierea...

Topul celor mai mari angajatori din Botoşani. Firmele cu capital străin, în fruntea clasamentului

astăzi, 21:00
2167

În cadrul Balului oamenilor de afaceri, organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani, au fost premiaţi şi cei mai mari angajatori de la nivel local.Primul loc î...