Mai multe cămine pentru vârstnici, case de copii şi spitale au beneficiat de 200.000 de kWh de electritate sau gaze naturale în cadrul unei campanii a EON

Aproximativ 20.000 de români au dăruit 200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale celor 14 instituţii beneficiare în cadrul celei de-a patra ediții a campaniei „Dăruiește Lumină”, derulată de E.ON România în perioada 13 – 22 decembrie 2017.

Mai multe cămine pentru vârstnici, case de copii şi spitale au beneficiat de 200.000 de kWh de electritate sau gaze naturale în cadrul unei campanii a EON

Deși inițial finalul campaniei a fost stabilit pentru data de 27 decembrie a.c., cei 200.000 kWh au fost acordați mai repede deoarece românii au votat instituțiile beneficiare în număr mare şi în timp record. Voturile au fost acordate atât pe website-ul www.daruiestelumina.ro, cât şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei. Dând like sau share poveştii unei instituţii, românii au contribuit cu câte10 kWh.

Toţi cei 200.000 kWh sunt donați de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din consumul de energie electrică sau gaze naturale a instituţiilor beneficiare.

Printre instituțiile care vor beneficia de kWh se numără cămine pentru vârstnici, case de copii, spitale și centre de ajutorare pentru persoanele nevoiașe.

Campania „Dăruieşte Lumină” a ajuns la cea de-a patra ediție și reprezintă încă un exemplu de implicare a E.ON România în viaţa comunităţilor locale.

Prima ediție a campaniei s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, când au fost oferiți 100.000 kWh spre beneficiul unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 județe. Iniţiativa a fost continuată în decembrie 2015, când au fost dăruiți peste 200.000 kWh către 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude, precum şi în 

decembrie 2016, când 200.000 kWh au fost oferiți către 16 instituţii: spitale, școli, centre pentru persoane vârstnice, case de copii.

 

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 280.000. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
44

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
132

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
777

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...