Lupta cu bețivii din trafic continuă! Pe toate fronturile, tot mai mulți șoferi beți sunt prinși de polițiști!

Lupta cu bețivii din trafic continuă! Pe toate fronturile, tot mai mulți șoferi beți sunt prinși de polițiști!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi, care conduceau câte un autoturism, deşi nu aveau permise de conducere și erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 26 august, în jurul orei 00.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Dersca, județul Botoșani, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetățeanul român, M.N., în vârstă de 27 de ani.

Şi în data de 25 august a.c., în jurul orei 21.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut– I.T.P.F. Iaşi a efectuat semnalele regulamentare de oprire a autovehicului marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa dinspre localitatea Crasnaleuca spre localitatea Miorcani şi era condus de cetățeanul roman D.F., în vârstă de 21 de ani.

 La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbaţii din cele două cazuri nu dețin permise de conducere, și, totodată, în urma discuțiilor purtate cu aceştia, patrulele polițiștilor au constatat că ambii conducători auto emanau halenă alcoolică!

În urma testării cu aparatul etilotest de către echipajele de poliție, a rezultat o alcolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru M.N. și 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru D.F.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, precum şi de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat: Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect: „Nu vom tolera niciun gest partizan”

astăzi, 19:18
20

Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect şi intrarea în normalitate şi la nivelul judeţului în ceea ce priveşte implementarea politicilor publice de către Guvernul Ro...

Proiect: Poliția rutieră va putea ridica mașinile parcate pe trotuare

astăzi, 15:45
292

Un proiect de lege înaintat de către deputatul USR Cătălin Drulă dorește schimbarea Codului Rutier, astfel încât să confere mai multă putere de acțiune poliției rutiere atun...

Și cu valiza la ușă, Dan Șlincu a cerut bani pentru primării de la Guvern

astăzi, 15:17
352

Aflat cu valiza la ușă, prefectul Dan Șlincu a folosit timpul rămas până la investirea noului prefect, Valentin Colbu, și a înaintat către Guvern un Proiect de Hotărâre de Gu...