Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Cine s-ar fi gândit că sunt locuri în care poți să intri în mod gratuit, dar poți să ieși doar dacă plătești. O primărie a decis cumpărarea unui tichet de ieșire dintr-un cimitir pentru a-și recupera banii cheltuiți pentru o barieră finanțată din bugetul local.

La finele anului 2016, autoritățile din Sibiu au montat un sistem integrat de acces auto în incinta Cimitirului Municipal. Investiția a fost finanțată din bugetul local, contractul de furnizare a echipamentelor, inclusiv montarea acestora, însumând 380.268 lei, scrie presa națională.

Deși accesul în cimitir este gratuit, conducătorii auto care vor să iasă trebuie să cumpere un tichet în valoare de 3 lei pentru ca în timp investiția să fie amortizată.

În mod ironic, Primăria s-a gândit și la persoanele care vin mai des în Cimitir. Pentru acestea a pregătit un card cu 10, 20, 30 sau 50 de ieșiri. Costul unui card cu 10 ieșiri este de 30 de lei, cel cu 20 de ieșiri costă 60 de lei, cel cu 30 de ieșiri costă 90 de lei, iar cel cu 50 de ieșiri are un preț de 150 de lei, scrie profit.ro. Fără niciun discount.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Nicolae Bănicioiu trece în barca lui Victor Ponta: "Acum PSD e un partid de râsul lumii"

Vineri, 25 Mai 2018
423

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, demisia din partid, alaturandu-se valului recent de plecari din tabara social-democrata, in contextul in care Opozitia pune la cale o motiune de c...

Dan Negru: "Am plătit 135 de euro amenda in Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! Ai noștri pun lumânări"

Vineri, 25 Mai 2018
2122

Vedeta Antena 1, Dan Negru, face o comparație între atitudinea românilor și a francezilor sau americanilor în privința tragediilor. Noi doar punem lumânări, ei fac regulame...

Cazul impresionant al unui artist celebru: "Sursa puterii este întotdeauna acolo, Sus! Dumnezeu lucrează prin oameni, însă"

Vineri, 25 Mai 2018
756

În urmă cu şase ani, Leo Iorga a primit un diagnostic crunt: cancer pulmonar. Au urmat mai multe operaţii chirurgicale şi tratamente chinuitoare cu citostatice. La scurt timp după ce a &ici...