Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Cine s-ar fi gândit că sunt locuri în care poți să intri în mod gratuit, dar poți să ieși doar dacă plătești. O primărie a decis cumpărarea unui tichet de ieșire dintr-un cimitir pentru a-și recupera banii cheltuiți pentru o barieră finanțată din bugetul local.

La finele anului 2016, autoritățile din Sibiu au montat un sistem integrat de acces auto în incinta Cimitirului Municipal. Investiția a fost finanțată din bugetul local, contractul de furnizare a echipamentelor, inclusiv montarea acestora, însumând 380.268 lei, scrie presa națională.

Deși accesul în cimitir este gratuit, conducătorii auto care vor să iasă trebuie să cumpere un tichet în valoare de 3 lei pentru ca în timp investiția să fie amortizată.

În mod ironic, Primăria s-a gândit și la persoanele care vin mai des în Cimitir. Pentru acestea a pregătit un card cu 10, 20, 30 sau 50 de ieșiri. Costul unui card cu 10 ieșiri este de 30 de lei, cel cu 20 de ieșiri costă 60 de lei, cel cu 30 de ieșiri costă 90 de lei, iar cel cu 50 de ieșiri are un preț de 150 de lei, scrie profit.ro. Fără niciun discount.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Interlopul botoșănean considerat drept unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane a fost condamnat!

astăzi, 17:07
785

Ioan Clămparu, considerat unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de închisoare şi o amendă de 50.000 de lei, &icir...

Guvernul vrea sa oblige prin lege privatii sa nu scada salariile dupa transferul contributiilor la angajat: "Statul are dreptul!"

astăzi, 16:28
154

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca Guvernul intentioneaza sa dea o lege prin care sa oblige angajatorii privati sa pastreze un nivel al salariului brut.Misa a spus ca dupa ce contribut...

Ministrul Sănătăţii, despre cazul bărbatului de la Botoșani, rănit în explozie: Suntem depăşiţi în ceea ce priveşte capacitatea de a prelua pacienţii arşi!

astăzi, 15:11
214

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a spus, marţi, că sistemul de sănătate este depăşit în ceea ce priveşte capacitatea de a prelua pacienţii arşi şi că vechiul Guvern care "...