Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Locul din România în care poți să intri cu mașina, dar ieși numai dacă plătești

Cine s-ar fi gândit că sunt locuri în care poți să intri în mod gratuit, dar poți să ieși doar dacă plătești. O primărie a decis cumpărarea unui tichet de ieșire dintr-un cimitir pentru a-și recupera banii cheltuiți pentru o barieră finanțată din bugetul local.

La finele anului 2016, autoritățile din Sibiu au montat un sistem integrat de acces auto în incinta Cimitirului Municipal. Investiția a fost finanțată din bugetul local, contractul de furnizare a echipamentelor, inclusiv montarea acestora, însumând 380.268 lei, scrie presa națională.

Deși accesul în cimitir este gratuit, conducătorii auto care vor să iasă trebuie să cumpere un tichet în valoare de 3 lei pentru ca în timp investiția să fie amortizată.

În mod ironic, Primăria s-a gândit și la persoanele care vin mai des în Cimitir. Pentru acestea a pregătit un card cu 10, 20, 30 sau 50 de ieșiri. Costul unui card cu 10 ieșiri este de 30 de lei, cel cu 20 de ieșiri costă 60 de lei, cel cu 30 de ieșiri costă 90 de lei, iar cel cu 50 de ieșiri are un preț de 150 de lei, scrie profit.ro. Fără niciun discount.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

astăzi, 22:04
380

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

astăzi, 17:11
932

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...

Oamenii de afaceri reactioneaza dupa o ordonanta data pe furis de Guvern: Incearca sa puna presiune pe companii sa creasca salariile!

astăzi, 16:37
526

Guvernul a publicat pe neasteptate o ordonanta de urgenta prin care incearca sa oblige toate companiile private sa creasca salariile brute, astfel incat salariile nete sa nu fie afectate de transferul...