Live pe Facebook imediat după o tentativă de omor în plină stradă! VIDEO ȘOCANT!

Live pe Facebook imediat după o tentativă de omor în plină stradă! VIDEO ȘOCANT!

Un tânăr de 21 de ani din Iași a înjunghiat ieri seară un alt tânăr, de 25 de ani.

Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a intrat, la scurt timp după incident, live pe Facebook și a povestit ce a făcut. Polițiștii ieșeni fac cercetări.

Incidentul a avut loc în cartierul ieșean Nicolina, vineri seară, scrie Digi24.ro.

„În jurul orei 20.50 am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat în zona Nicolina şi ar fi fost înjunghiat în zona abdominală şi zona unui braţ”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași, potrivit Mediafax.

Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Iași la Spitalul Sfântul Spiridon cu mai multe plăgi înjunghiate.

Polițiștii l-au identificat pe atacator la scurt timp. De altfel, agresorul a făcut un live pe Facebook imediat după atac. Postarea s-a încheiat ce polițiștii au ajuns lângă atacator.

„Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla. Destul de rău. A venit fraierul, l-am așteptat unde a zis jumătate de oră. Și mi-a dat neveu. M-am julit puțin la cot. Încă stau cu brișca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat și eu, de acum cred că e la spital. Mă ia poliția. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puțin. (...) Uite și garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc și brișca. Am aruncat-o”, spune agresorul în live-ul de pe Facebook.

De altfel, tânărul de 21 de ani a publicat pe contul său mai multe video-uri în care i se adresa victimei sale, amenințând-o.

Într-un videoclip, agresorul a filmat chiar briceagul cu care și-a înjunghiat victima.

VIDEO șocant, nerecomandat minorilor:

          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
248

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
281

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
95

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...