Lângă noi: Traficant de droguri de mare risc prins la Suceava

Lângă noi: Traficant de droguri de mare risc prins la Suceava

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au dispus iei reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului T.E., în vârstă de 26 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată, efectuarea, în mod neautorizat și fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

“În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 2019 – 2020, inculpatul T.E. a comercializat droguri de risc (cannabis) și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Suceava.

Inculpatul T.E. este o persoană cunoscută organelor de urmărire penală ca având preocupări infracționale pe linia traficului de droguri și consumului de droguri încă din cursul anului 2018, când, în urma unui accident rutier, a fost transportat la spital, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a constatat că acesta consumase cocaină.

La sfârșitul anului 2019, după procesul de recuperare medicală, inculpatul T.E. a reluat activitatea infracțională pe linia traficului de droguri, deținând și vânzând, atât droguri de risc, cât și produse psihoactive”, au anunțat procurorii DIICOT de la Suceava.

La data de 23.07.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Suceava au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate recipiente, pungi și plicuri conținând fragmente vegetate susceptibile a fi substanțe cu efect psihoactiv, comprimate medicamentoase, un cântar electronic, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, sume de bani în lei și valută, precum și înscrisuri.

Inculpatul urma să fie fie prezentat astăzi Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
930

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
281

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...