La mulți ani, Alexandra! VIDEO

La mulți ani, Alexandra! VIDEO

12 ani în viaţa ei. Dar trăieşte atâtea alte vieţi prin zilele noastre, ale tuturor celor care avem bucuria de a o cunoaşte!

Alexandra are o atingere anume, ca şi cum ar trece dincolo de palpabil, de trupul fizic, de tot ce e material. Alexandra te cuprinde în suflare, o energie care te zdruncină uneori (pentru că te curăţă de toate netrebuinţele lumeşti), iar alteori te copleşeşte într-o bucurie infinită. Cei care au trăit asta înţeleg mai bine aceste cuvinte.

Poate că, dacă Alexandra s-ar fi născut altfel (în sănătate trupească), nu ar mai fi trăit şi pentru noi, nu ne-ar fi oprit în preajma-i. Poate că nici ea nu ar fi fost la fel. De aceea, chinul trupesc al acestui copil este jertfa cu care ea s-a născut pentru ca noi să credem în Iubire.

Ne înclinăm astăzi în faţa mamei Alexandrei (și în fața tuturor părinților care cresc și îngrijesc pentru noi acești copii), cea care înţelege atât de bine misiunea sa şi a copilului său, cea care trebuie să treacă în fiecare zi peste suferinţa şi chinul nesfârşit, peste alergăturile anilor prin spitale, la recuperare, la operaţii, la şedinţe de terapie de toate felurile pentru a ţine în frâu boala.

La mulţi ani, Alexandra Chisăliță, şi mulţumim pentru fiecare clipă în care simțim prin tine Iubirea infinită. Dumnezeu să te ocrotească şi să ne mai îngădui în viaţa ta binecuvântată.

Povestea fetiței care astăzi împlinește 12 ani este aici: ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Niculina, sufletul orașului meu

Marţi, 23 Aprilie 2024
1661

Cam pe la 7-8 pe seară, de ani buni, Niculina iese din casă. Vara în culori deschise, rochii cu volănașe garnisite uneori cu mărgele simple, pe care le poartă pitite într-o copilăro...

Regizorul Cristian Pascariu, înainte de lansarea filmului ”Nasty” la Botoșani: ”Îl veți vedea pe Ilie într-o ipostază necenzurată, într-o ipostază sinceră” (Foto, Video)

Joi, 18 Aprilie 2024
740

Filmul ”Nasty” va avea premiera de gală la Cinema Unirea Botoșani sâmbătă, 20 aprilie, de la 19:00, publicul având prilejul de a se întâlni și cu echipa care a...

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
1212

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...