La mulți ani, Alexandra! VIDEO

La mulți ani, Alexandra! VIDEO

12 ani în viaţa ei. Dar trăieşte atâtea alte vieţi prin zilele noastre, ale tuturor celor care avem bucuria de a o cunoaşte!

Alexandra are o atingere anume, ca şi cum ar trece dincolo de palpabil, de trupul fizic, de tot ce e material. Alexandra te cuprinde în suflare, o energie care te zdruncină uneori (pentru că te curăţă de toate netrebuinţele lumeşti), iar alteori te copleşeşte într-o bucurie infinită. Cei care au trăit asta înţeleg mai bine aceste cuvinte.

Poate că, dacă Alexandra s-ar fi născut altfel (în sănătate trupească), nu ar mai fi trăit şi pentru noi, nu ne-ar fi oprit în preajma-i. Poate că nici ea nu ar fi fost la fel. De aceea, chinul trupesc al acestui copil este jertfa cu care ea s-a născut pentru ca noi să credem în Iubire.

Ne înclinăm astăzi în faţa mamei Alexandrei (și în fața tuturor părinților care cresc și îngrijesc pentru noi acești copii), cea care înţelege atât de bine misiunea sa şi a copilului său, cea care trebuie să treacă în fiecare zi peste suferinţa şi chinul nesfârşit, peste alergăturile anilor prin spitale, la recuperare, la operaţii, la şedinţe de terapie de toate felurile pentru a ţine în frâu boala.

La mulţi ani, Alexandra Chisăliță, şi mulţumim pentru fiecare clipă în care simțim prin tine Iubirea infinită. Dumnezeu să te ocrotească şi să ne mai îngădui în viaţa ta binecuvântată.

Povestea fetiței care astăzi împlinește 12 ani este aici: ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

27 martie, Zi Națională în România. Tristețea unui istoric botoșănean: "Perspectiva reunirii Basarabiei cu România se tot îndepărtează..."

Luni, 27 Martie 2017
946

Camera Deputaţilor a decis ca ziua de 27 martie să fie declarată Ziua Unirii Basarabiei cu România, sărbătoare naţională.“Guvernul României şi autorităţile administraţ...

"Cerneala". Cartea care se citeşte cu inima

Luni, 27 Martie 2017
603

“Cu ani în urmă, cand Johann deschisese librăria, nu stătuse prea mult pe gânduri când venise vorba să-i dea un nume.– Ce sunt eu decis să împrumut, Alice?...

"Ai avut dreptate. Arta are ce căuta la Botoşani!" Ziua Mondială a Teatrului, o coborâre în istorie

Luni, 27 Martie 2017
2004

27 martie. Ziua Mondială a Teatrului. O sărbătoare creată de Institutul Internaţional de Teatru, în cadrul Congresului Mondial din 1961, la Viena. A fost sărbătorită prima oară în...