Îngrijitori ai copiilor cu dizabilități CONCEDIAȚI. Ministrul Marius Budăi: Nu înțeleg cum s-a întâmplat asta!

Îngrijitori ai copiilor cu dizabilități CONCEDIAȚI. Ministrul Marius Budăi: Nu înțeleg cum s-a întâmplat asta!

 MARIUS BUDAI  Foto: ziaruldeiasi.ro

În mai multe localități din țară, îngrijitorii copiior cu dizabilități, care în cele mai multe cazuri sunt chiar părinții acestora, au primit notificări prin care au fost informați că nu mai sunt fonduri pentru întreținerea acestora. Ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că nu înțelege cum s-a ajuns în această situație și le cere primarilor să citească Legea bugetului pentru că acolo au prinsă finanțarea.

”Am aflat și eu ieri despre acest eveniment neplăcut. Spre surprinderea tuturor, că am mai citit o dată Legea bugetului de stat și fondurile sunt asigurate. Ca ministru al Muncii eu vă spun că ne uităm în Legea bugetului de stat, acolo unde se spune foarte clar cum se face echilibrarea bugetului. Nu înțeleg care este rațiunea primarului care a făcut așa ceva.

Eu fac apel către toți primarii și le spun că consulte Legea bugetului și acolo vor vedea care este sursa de finanțare. Trebuie să cercetăm să vedem și să rezolvăm această problemă”, a declarat Marius Budăi, la Realitatea TV.

Între timp, copiii cu dizabilități nu mai beneficiază de sprijin financiar din partea statului, prin intermediul îngrijitorilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dinamoviștii au votat la Botoșani! FOTO

astăzi, 16:00
8

FC Botoșani şi Dinamo Bucureşti se vor întâlni luni, 27 mai 2019, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano (play-out), pe stadionul "Municipal" din Botoșani, de la ora 21:00.&...

Câți botoșăneni au votat până la ora 15.00, în județul Botoșani! Alegători nemulțumiți: "Am văzut bătrâni care au dat înapoi..."

astăzi, 15:10
699

Din totalul alegătorilor cu drept de vot, până la ora 15.00, în județul Botoșani s-au prezentat la urne 86.391 de cetățeni (78.421 pe listele permanente și 7.607 pe listele sup...

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit plutind pe apa unui iaz!

astăzi, 14:10
814

Duminică neagră pentru comunitatea din Mileanca, unde duminică a fost găsit, plutind pe suprafața unui iaz, trupul neînsuflețit al unei femei.Descoperirea a fost făcută de nișt...