Frigul face noi victime la Botoşani!

Frigul face noi victime la Botoşani!

Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut noi victime în rândul persoanelor fără adăpost care trăiesc pe străzile din municipiul Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost adus, marţi, de un echipaj SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe cu hipotermie, după ce a fost găsit în apropierea Pieţei Mari.

 „Pacientul prezenta şi un traumatism cranio-facial, precum şi hipotermie. A fost stabilizat şi direcţionat către investigaţii suplimentare”,a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cadrele medicale se aşteaptă ca în perioadă următoare numărul pacienţilor cu hipotermie, mai ales din rândul persoanelor fără adăpost, să crească.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației întreabă, elevii, parintii si dascalii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...

Câte grade vor fi în weekend la Botoșani!

astăzi, 07:07
96

Iarna a pus stapanire pe Romania si isi face simtita prezenta pe multe dintre drumurile tarii, unde zeci de masini au stat blocate ore bune in troiene.Ninsorile vor continua si vineri, in mai mult...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire! Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 07:01
3791

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...