Frigul face noi victime la Botoşani!

Frigul face noi victime la Botoşani!

Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut noi victime în rândul persoanelor fără adăpost care trăiesc pe străzile din municipiul Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost adus, marţi, de un echipaj SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe cu hipotermie, după ce a fost găsit în apropierea Pieţei Mari.

 „Pacientul prezenta şi un traumatism cranio-facial, precum şi hipotermie. A fost stabilizat şi direcţionat către investigaţii suplimentare”,a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cadrele medicale se aşteaptă ca în perioadă următoare numărul pacienţilor cu hipotermie, mai ales din rândul persoanelor fără adăpost, să crească.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJOFM Botoșani organizează Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți

astăzi, 17:46
286

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenți din acest an, in data de 19 octombrie 2018, incepand cu ora 10.00, în i...

Mark Zuckerberg, CEO Facebook: "Am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie"

astăzi, 17:41
121

Antreprenorul Mark Zuckerberg a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, că fiica lui mai mare, Max, crede că el munceşte într-o librărie. "Astăzi am aflat că fiica mea crede că munce...

"Moartea a reactionat la un clip video". Mesajul MAI pentru șoferii care fac live pe Facebook când conduc: Opriți nebunia asta!

astăzi, 16:45
100

Ministerul Afacerilor Interne face un apel pe Facebook la șoferi să oprească live-urile la volan, ilustrând mesajul cu o poză trucată în care moartea reacționează și comentează la un video,...