Fiica lui Marius Ţeicu a murit. Împlinise 41 de ani acum câteva zile! VIDEO

Doliu în familia compozitorului Marius Ţeicu. Fiica acestuia, Patricia, a murit la 41 de ani, în urma unei lungi suferinţe.

Fiica lui Marius Ţeicu a murit. Împlinise 41 de ani acum câteva zile! VIDEO

Tânăra de 41 de ani era mamă a doi copii şi suferea de mai mult timp de leucemie. Anul trecut au avut loc mai multe campanii de donare de sânge pentru Patricia.

Patricia Ţeicu Rădulescu, fiica compozitorului Marius Ţeicu şi soţie a actorului focşănean Adrian Rădulescu a pierdut astăzi lupta cu moartea, răpusă de o boală care nu i-a dat pace în ultimul timp.

Patricia era mamă a doi copii, Casandra de 7 ani şi Andrei, de 10 ani. Pe 22 iulie, soţul ei, actorul Adrian Rădulescu, a postat pe pagina sa de Facebook mesajul „Să ne rugăm puţin pentru Patricia…”.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...