Fiica lui Marius Ţeicu a murit. Împlinise 41 de ani acum câteva zile! VIDEO

Doliu în familia compozitorului Marius Ţeicu. Fiica acestuia, Patricia, a murit la 41 de ani, în urma unei lungi suferinţe.

Fiica lui Marius Ţeicu a murit. Împlinise 41 de ani acum câteva zile! VIDEO

Tânăra de 41 de ani era mamă a doi copii şi suferea de mai mult timp de leucemie. Anul trecut au avut loc mai multe campanii de donare de sânge pentru Patricia.

Patricia Ţeicu Rădulescu, fiica compozitorului Marius Ţeicu şi soţie a actorului focşănean Adrian Rădulescu a pierdut astăzi lupta cu moartea, răpusă de o boală care nu i-a dat pace în ultimul timp.

Patricia era mamă a doi copii, Casandra de 7 ani şi Andrei, de 10 ani. Pe 22 iulie, soţul ei, actorul Adrian Rădulescu, a postat pe pagina sa de Facebook mesajul „Să ne rugăm puţin pentru Patricia…”.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

A reclamat la Protecția Consumatorului că s-a îmbătat cu apă plată!

astăzi, 20:26
849

Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata in peric...

Liviu Pop: Unitatile de invatamant nefolosite vor fi cedate autoritatilor locale!

astăzi, 15:58
188

Unitatile de invatamant care sunt nefolosite de foarte multi ani vor fi cedate autoritatilor locale care le vor putea folosi ca sedii pentru camine de batrani, centre comunitare sau centre de educare ...

VIDEO Ultima apariție în public a Stelei Popescu. Oana Pellea: "Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital"

astăzi, 12:29
2113

Stela Popescu a apărut ultima oară în public marți, când a participat la Gala Femeilor de Succes. A urcat pe scenă pentru a i se înmâna un premiu și a încercat să ...