Familia tânărului mort în Germania are nevoie de ajutorul semenilor în vederea repatrierii trupului neînsufleţit

Familia tânărului de 21 de ani, din Darabani, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a repatria trupul neînsufleţit, astfel că prietenii au lansat o campanie umanitară. 

Familia tânărului mort în Germania are nevoie de ajutorul semenilor în vederea repatrierii trupului neînsufleţit

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare a lui Mirel Moroşanu, se face apel pentru sprijin financiar oferind conturile deschise pe numele mamei tânărului decedat. 

"Familia lui Mirel, tânărul de 21 de ani decedat într-un accident de maşina in Germania, are nevoie urgenta de bani pentru a-l aduce acasă. Cei care doresc să-i ajute familia pot face donaţii in următoarele conturi:
Cont lei: RO43RNCB0043072205750002
Cont euro: RO16RNCB0043072205750003
Cont usd: RO86RNCB0043072205750004 .
Conturile sunt deschise la banca BCR, pe numele Moroşanu Filica, mama lui Mirel Moroşanu . Se poate dona si personal familiei! Orice suma contează, fiecare leu contează, haideţi sa întindem o mana de ajutor familiei.
Dumnezeu sa te ierte, prieten drag! Nu te vom uita niciodată!  Sincere condoleanţe familiei îndurerate!",
se arată în postare. 

Potrivit ziarului electronic ziarulromanesc.de, accidentul s-a produs miercuri,  în jurul orei 22.00, pe autostrada A9 între localitatea Nürnberg și racordul spre Fischbach. Vehiculul, o furgonetă înmatriculată în Olanda, condusă de Mirel Moroşanu, s-a îndreptat brusc spre partea dreaptă a șoselei și s-a lovit de un copac.

Șoferul a rămas blocat în cabină. Paramedicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva, tânărul era deja mort.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
2

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
49

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
45

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...