Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

ADRIAN IFTIME

Lacrimi, mesaje de condoleanțe, prieteni îndurerați și părinți fără alinare! Zeci de prieteni, cunoscuți sau oameni simpli din Botoșani și nu numai sunt în acest zile alături de familia patronului firmei de producție publicitară Griff, Dan Iftime, la cumplita pierdere a unicului fiu. Adrian Iftime s-a stins din viață la doar 31 de ani.

Mesajul postat de tatăl lui Adrian a impresionat și strâns alături zeci de prieteni. "Încet, încet, ca o palidă lumânare, s-a stins lumina sufletului meu. Nu-mi doresc decât ca bunul Dumnezeu să-i reaprinda candela și să-i lumineze Calea în drum spre Veșnicie... Adio, dragul nostru Adi", a scris Dan Iftime.

"Sunt consternată, îndurerată și sufletește, alături de dvs.! Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic! Drum lin printre stele, Adrian! 🕇", este unul dintre mesajele de răspuns.

"Să mergem cu toți împreună, să fim alături de familia lui. Să fim acolo pentru că singura consolare este ideea de a fi lângă el în aceasta plecare către un loc mai bun", scriu prietenii pe Facebook.

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Pacea, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, la ora 12:00.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o sesiune de depunere a cererilor pentru “Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”!

astăzi, 10:46
9

Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Botoșani a anunțat astăzi lansarea celei de a 4-a sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de st...

“Rapsozii Botoșanilor”cântă în deschiderea AGRALIM 2019

astăzi, 10:29
27

Direcția Agricolă Județeană BOTOȘANI, a anunțat astăzi că în deschiderea AGRALIM 2019, eveniment care se va desfășura la Iași în perioada 19 - 22 septembrie 2019, vor cânt...

Trafic restricţionat pentru pietonii din municipiul Botoşani

astăzi, 10:26
95

Primăria Botoşani efectuează lucrări de întreţinere ale spaţiilor publice, de luni de dimineaţă lucrătorii din cadrul firmei care se ocupă de gestionarea acestor spaţii fiind văzuţi...