Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

ADRIAN IFTIME

Lacrimi, mesaje de condoleanțe, prieteni îndurerați și părinți fără alinare! Zeci de prieteni, cunoscuți sau oameni simpli din Botoșani și nu numai sunt în acest zile alături de familia patronului firmei de producție publicitară Griff, Dan Iftime, la cumplita pierdere a unicului fiu. Adrian Iftime s-a stins din viață la doar 31 de ani.

Mesajul postat de tatăl lui Adrian a impresionat și strâns alături zeci de prieteni. "Încet, încet, ca o palidă lumânare, s-a stins lumina sufletului meu. Nu-mi doresc decât ca bunul Dumnezeu să-i reaprinda candela și să-i lumineze Calea în drum spre Veșnicie... Adio, dragul nostru Adi", a scris Dan Iftime.

"Sunt consternată, îndurerată și sufletește, alături de dvs.! Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic! Drum lin printre stele, Adrian! 🕇", este unul dintre mesajele de răspuns.

"Să mergem cu toți împreună, să fim alături de familia lui. Să fim acolo pentru că singura consolare este ideea de a fi lângă el în aceasta plecare către un loc mai bun", scriu prietenii pe Facebook.

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Pacea, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, la ora 12:00.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coliziune între două mașini, pe strada Pacea. Ambii șoferi consumaseră alcool!

astăzi, 10:12
168

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Botoşani, conducea, luni, un autoturism pe strada Pacea. La efectuarea unei manevre de depăşire, a pierdut controlul asupra mașinii şi a int...

Tânăr băgat după gratii: Este cercetat pentru furt calificat!

astăzi, 10:06
73

În cursul zilei de luni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 23 de ani, din local...

Lucrarea unei călugărițe întru renașterea împărăteștii lavre a Voronei

astăzi, 09:43
106

În 1959, o mare năpastă s-a abătut asupra monahismului românesc. Un ticălos decret, 410, expulza din mănăstiri monahii și monahiile cu vârste tinere. De fapt, era un prim pas ...