Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

ADRIAN IFTIME

Lacrimi, mesaje de condoleanțe, prieteni îndurerați și părinți fără alinare! Zeci de prieteni, cunoscuți sau oameni simpli din Botoșani și nu numai sunt în acest zile alături de familia patronului firmei de producție publicitară Griff, Dan Iftime, la cumplita pierdere a unicului fiu. Adrian Iftime s-a stins din viață la doar 31 de ani.

Mesajul postat de tatăl lui Adrian a impresionat și strâns alături zeci de prieteni. "Încet, încet, ca o palidă lumânare, s-a stins lumina sufletului meu. Nu-mi doresc decât ca bunul Dumnezeu să-i reaprinda candela și să-i lumineze Calea în drum spre Veșnicie... Adio, dragul nostru Adi", a scris Dan Iftime.

"Sunt consternată, îndurerată și sufletește, alături de dvs.! Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic! Drum lin printre stele, Adrian! 🕇", este unul dintre mesajele de răspuns.

"Să mergem cu toți împreună, să fim alături de familia lui. Să fim acolo pentru că singura consolare este ideea de a fi lângă el în aceasta plecare către un loc mai bun", scriu prietenii pe Facebook.

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Pacea, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, la ora 12:00.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Salvatorii lui Ayan, felicitați de Ministerul Afarilor Interne! ”Voi cum ați reacționa?”

astăzi, 13:26
14

Așa începe povestea pe care reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au împărtășit-o cu mândrie:”După ore bune de căutări, au decis să caute în altă z...

Se întoarce iarna: Meteorologii anunță ninsori, lapoviță și ploi în următoarele zile!

astăzi, 13:22
56

Meteorologii au emis o informare meteorologică de ploi, lapoviță și ninsori, în vigoare timp de două zile. La munte se va depune strat nou de zăpadă.Informarea meteorologică a intrat...

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
688

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...