Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

Durere cumplită în familia unui om de afaceri din Botoșani: Fiul său s-a stins din viață, la 31 de ani!

ADRIAN IFTIME

Lacrimi, mesaje de condoleanțe, prieteni îndurerați și părinți fără alinare! Zeci de prieteni, cunoscuți sau oameni simpli din Botoșani și nu numai sunt în acest zile alături de familia patronului firmei de producție publicitară Griff, Dan Iftime, la cumplita pierdere a unicului fiu. Adrian Iftime s-a stins din viață la doar 31 de ani.

Mesajul postat de tatăl lui Adrian a impresionat și strâns alături zeci de prieteni. "Încet, încet, ca o palidă lumânare, s-a stins lumina sufletului meu. Nu-mi doresc decât ca bunul Dumnezeu să-i reaprinda candela și să-i lumineze Calea în drum spre Veșnicie... Adio, dragul nostru Adi", a scris Dan Iftime.

"Sunt consternată, îndurerată și sufletește, alături de dvs.! Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic! Drum lin printre stele, Adrian! 🕇", este unul dintre mesajele de răspuns.

"Să mergem cu toți împreună, să fim alături de familia lui. Să fim acolo pentru că singura consolare este ideea de a fi lângă el în aceasta plecare către un loc mai bun", scriu prietenii pe Facebook.

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Pacea, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, la ora 12:00.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
149

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
273

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...