Dupa ce a castigat peste un milion de euro, vrea sa dea in judecata Loteria pe motiv ca i-a distrus viata!

Dupa ce a castigat peste un milion de euro, vrea sa dea in judecata Loteria pe motiv ca i-a distrus viata!

   FOTO: YouTube/BBC Scotland

Tanara, care in urma cu patru ani a castigat peste un milion de euro, sustine ca acest castig i-a "ruinat" viata si e convinsa ca lucrurile ar fi stat mai bine daca nu ar fi castigat niciodata, arata Business Insider. Spune ca nicio persoana de 17 ani (cat avea ea in momentul in care a castigat) nu ar trebui sa poata participa la o loterie. Din punctul sau de vedere, 18 ani ar trebui sa fie varsta de la care cineva ar putea juca.

Jane Park, o britanica in varsta de 21 de ani, a anuntat recent ca vrea sa dea in judecata loteria Euromillions, pe care o acuza de "neglijenta".

Tanara sustine ca a ajuns sa fie plictisita sa tot cheltuiasca, ca banii nu i-au adus in niciun caz fericirea. Inainte de a castiga, Park lucra pentru 8 lire sterline pe ora si locuia impreuna cu mama ei intr-un mic apartament din Edinburgh. Acum are doua proprietati.

"Am crezut ca va fi de 10 ori mai bine, dar e de 10 ori mai rau", afirma ea. "Mi-as fi dorit, in cele mai multe dintre zile, sa nu fi avut niciun ban. Imi spun ca viata ar fi fost mult mai usoara daca nu as fi castigat", a declarat ea pentru Sunday People.

"Oamenii se uita la mine si gandesc: 'As vrea sa am viata ei, as vrea sa am banii ei'. Dar ei nu realizeaza cat sunt de stresata. Am bunuri materiale, dar in afara de acestea, viata mea e goala. Care e scopul vietii mele?", mai spune Park.

Tanara se plange ca acest castig neasteptat a izolat-o. Practic, spune ea, nimeni din anturajul sau nu are problemele sale.

Park nu e singurul exemplu de acest gen. Exista nenumarate exemple de castigatori la loterie pentru care banii nu au venit la pachet cu fericire, dimpotriva. Callie Rogers, care avea 16 ani cand a castigat la loterie, in Marea Britanie, in urma cu aproape 14 ani, a ajuns pana in punctul de a incerca sa-si ia viata, pentru ca nu a putut sa se obisnuiasca cu noul sau statut, de milionar peste noapte. Aceasta a castigat in 2003 aproape 2 milioane de euro.

Acum, ca si-a cheltuit toti banii, sustine ca e mult mai fericita. "Erau prea multi bani pentru cineva atat de tanar. Chiar daca spui ca viata nu te va schimba, o face - si adesea nu in mai bine", mai declara ea. Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...