După cauciucuri, românii au găsit alte locuri de ascuns țigările de contrabandă: lada de scule!

După cauciucuri, românii au găsit alte locuri de ascuns țigările de contrabandă: lada de scule!

rezervă, un alt botoșănean, s-a crezut și mai inventiv, și și-a spus că îi păcălește pe polițiștii de frontieră dosind țigările în lada cu scule pe care o avea în mașină.

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit 5.000 țigarete de contrabandă în valoare de peste 1.180 lei, pe care un cetăţean moldovean intenţiona să le introducă ilegal în ţară, ascunse în lada de scule a autoturismului.

În data de 22 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul moldovean T.D., în vârstă de 29 de ani, pasager al unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în R. Moldova.

“În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în lada de scule a autoturismului, cantitatea de 5.000 ţigarete de diferite mărci, având provenienţă R. Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii în vederea confiscării a ţigărilor în valoare totală de 1.180 lei în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 7.000 lei”, au explicat polițiștii de frontieră de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
502

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...