Dramă la Botoșani. Un bărbat a fost găsit decedat în beciul unui garaj

Dramă la Botoșani. Un bărbat a fost găsit decedat în beciul unui garaj

Un bărbat de 54 de ani, din Botoşani, a avut parte de o moarte groaznică, după ce a căzut cu capul în jos în propriul beci. Incidentul a avut loc în weekend, când bărbatul a mers până în garajul pe care îl deţinea într-un carter din oraş.

Văzând că acesta nu se mai întoarce, soţia a plecat după el, găsindu-l fără suflare, într-o baltă de sânge în beciul garajului, cu un scaun răsturnat lângă el.

Femeia a apelat la serviciul 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă, dar, din păcate, intervenţia cadrelor medicale nu l-a mai putut ajuta cu nimic, fiind constatat decesul.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, care a început o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Se presupune că bărbatul s-a aşezat pe un scaun lângă gura beciului, care avea trapa deschisă, s-a dezechilibrat, şi a căzut cu tot cu scaun în beci, suferind un traumatism sever la nivelul capului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
69

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
786

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
128

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...