Desfășurare de forțe pentru căutarea unui presupus violator din Botoșani. Deznodământ neașteptat

Desfășurare de forțe pentru căutarea unui presupus violator din Botoșani. Deznodământ neașteptat

Mobilizare a Poliției pentru un presupus viol reclamat de către o femeie din municipiul Botoșani, în seara zilei de sâmbătă. Circa zece echipaje au încercat să identifice un posibil pericol public, după ce aceasta a ajuns la Maternitate cu hemoragie masivă și le-a spus medicilor că a fost agresată sexual pe stradă.

Din cercetările derulate, reiese că totul a început când botoșăneanca, în vârstă de circa 40 de ani, a mers pe Aleea Nucului, pentru a-și vedea concubinul, spun surse din anchetă. Ea a întreținut raporturi sexuale cu bărbatul, apoi a părăsit domiciliul acestuia. Cum avea o stare de rău, la ieșirea din bloc, și-a pierdut cunoștința. Un trecător a sunat la 112, iar o ambulanță a fost direcționată pentru a prelua femeia. În urma sa, rămăsese o baltă de sânge. Ajunsă la spital, pacienta a fost diagnosticată cu hemoragie. Ea le-a spus cadrelor medicale că o persoană necunoscută a lovit-o și că a leșinat, iar când și-a revenit în fire, s-a trezit pe jumătate dezbrăcată. O asistentă a sesizat Poliția Municipală, iar forțele de ordine au constituit echipe operative pentru identificarea presupusului violator aflat în libertate.

Polițiștii criminaliști au mers la locul de unde fusese preluată femeia, unde au găsit urmele de sânge, astfel că s-a procedat la mărirea efectivelor de investigare. Între timp, audierile desfășurate au scos la iveală că bărbatul cu care presupusa victimă a întreținut relații intime este concubinul ei. Numai că și de această dată, protagonista a distorsionat realitatea, acuzându-l pe iubit de viol. În cele din urmă, cercetările au relevat că fapta nu se confirmă, iar dosarul deschis va fi clasat.

Aceleași surse au mai menționat că nu s-a dispus vreo măsură coercitivă față de femeie, întrucât sesizarea nu a fost făcută de către aceasta. În schimb, notabil este că botoșăneanca are în istoricul internărilor și Psihiatria.

 

Spune-ne opinia ta