Decizie extremă! Un bărbat din Dorohoi a intrat în grevă în fața primăriei!

Decizie extremă luată de un bărbat din Dorohoi, care a hotărât să intre în grevă pentru a protesta pentru că nu a primit niciun răspuns concret la cererile depuse încă de acum 10 ani.

Decizie extremă! Un bărbat din Dorohoi a intrat în grevă în fața primăriei!

Este vorba de Florin Gherase, care, cu documentele justificative în mână, susține că nu a primit niciun răspuns concret și nu s-a rezolvat o problemă ce datează de foarte mult timp.

Încă din anul 2007, acesta a înaintat mai multe cereri, atât către Primăria Dorohoi, cât și către Prefectura Botoșani, pentru a sesiza faptul că se construiește haotic și din această cauză, la fiecare ploaie mai puternică, proprietatea acestuia este inundată.

Potrivit administrației locale, bărbatul a făcut mai multe sesizări, însă a primit și răspunsuri la unele din problemele sesizate.

„Am discutat cu domnul Florin Gherase și am luat la cunoștință de problemele acestuia, la unele dintre ele înaintându-i și răspunsuri. Totodată, am discutat cu acesta și pentru soluționarea celorlalte probleme spolicitate, specificându-i că îi voi da un răspuns concret după data de 17 iulie. Este vorba de două proiecte ce urmează să se deruleze în acea zonă de la „Podul Botoșaniului” și anume un proiect de lucrări pe Pârâul Dorohoi, regularizare a albiei și eliminarea tuturor obstacolelor care ar putea produce neplăceri în cazul creșterii nivelului apei. Respectiv, parte din aceste probleme se vor rezolva și după implementarea în acea zonă a proiectului de extindere și modernizare canalizare, proiect ce așteaptă să înceapă în același timp cu cel de lucrări pe Pârâul Dorohoi care este în faza de contestații, urmând să se semneze contractul la mijlocul acestei luni. În ceea ce privește construcțiile haotice reclamate de acesta, este dispusă o comisie ce va analiza aceste aspecte, dar în momentul în care proiectul va înainta, se vor găsi soluții corespunzătoare. Aceste informații i le-am comunicat și dumnealui, dar nu a mai avut răbdare și a demarat această formă de protest.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Protestul lui Florin Gherase este unul legal, aprobat de instituțiile competente, la fața locului fiind prezente un echipaj de jandarmi și unul de pompieri. Acest protest se va desfășura timp de șapte zile, în intervalul orar 08:00 – 11:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
651

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
226

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
175

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...