Decepție în dragoste terminată în ștreang la 18 ani, din cauza geloziei

Decepție în dragoste terminată în ștreang la 18 ani, din cauza geloziei

Tânărul în vârstă de 18 ani, din Vârfu Câmpului, găsit decedat, săptămâna trecută, în pădurea din apropierea localității, se sinucisese pe fondul unei decepții în dragoste, spun surse din rândul anchetatorilor. El se spânzurase pentru a pune capăt suferinței provocate de ruperea unei relații, cauzate de gelozia proprie.

Acesta avea o relație de doi ani cu o tânără de vârstă apropiată. Apropiații au relevat că certurile dintre cei doi se întețiseră din pricina geloziei ieșite din comun a tânărului, iar despărțirea se produsese spre finele lunii trecute. Lovit de decepție, el a încercat să își reverse amarul în consum de alcool. Lipsea de acasă peste noapte, petrecându-și timpul la cunoștințe, la bar sau pe străzi.

Pe 28 decembrie, băiatul a plecat de la un prieten fără să spună încotro se îndrepta. De atunci, nu a mai fost văzut. Cel puțin, nu viu. A mers în pădurea din apropiere și și-a improvizat un ștreang, cu care și-a pus capăt zilelor. A doua zi, întrucât familia nu mai reușea să ia legătura cu el, iar apropiații nu știau unde s-ar fi putut afla, tatăl a sunat la Poliție.

Peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei din Vârfu Câmpului, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi din Dorohoi, s-au mobilizat și au efectuat activități de căutare în extravilanul localității, precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia.

A fost găsit în cursul următoarei zile. Poliția a comunicat oficial că decesul survenise prin asfixie mecanică, precizând că cercetările sunt încă în derulare in rem, pentru ucidere din culpă.

Între timp, părinții tânărului l-au condus pe ultimul drum, iar comunitatea a rămas îngrozită de modul în care el a ales să-și curme nefericirea.

 

Spune-ne opinia ta