Dacă nu știați: a apărut asigurarea pentru bicicliști!

Dacă nu știați: a apărut asigurarea pentru bicicliști!

Compania Otto Broker, în parteneriat cu i-Asigurare.ro – o aplicație de asigurări self-service pe telefonul mobil, a lansat pe piață trei pachete de asigurari destinate biciclistilor!

Pachetele de produse sunt oferite de Grawe Asigurare și includ, pe lângă asigurarea pentru furt a bicicletei, și variante cu asigurare de accident pentru biciclist, precum și raspundere civilă față de terți.

Asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costa 26 lei / luna în varianta de baza; pachetul care include și asigurare în caz de accident costa 27 lei / luna, iar pachetul care include și protecție fațăa de terți în limita a 45.000 de lei costa 29 lei / luna.

Asigurarea de accident nu are restricții pentru cei care practică mountain-biking-ul, așa cum există pe majoritatea asigurărilor clasice de accident din România. De asemenea, reducerile la asigurarea de bicicletă variază între 10% și 30%!

"În mod uzual se pot asigura biciclete până 7.000 lei pentru bicicletele cumpărate de nou și 4.500 lei dacă bicicleta este second hand. Însă se pot asigura și biciclete peste 7.000 de lei, dar se face o ofertă personalizată", a explicat unul din brokerii de asigurări ai companiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
3

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
474

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
151

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...