Cumplita poveste a unei botoșănence de 14 ani, dusă la Suceava ca bonă şi transformată în prostituată!

Cumplita poveste a unei botoșănence de 14 ani, dusă la Suceava ca bonă şi transformată în prostituată!

Fata, care avea 14 ani la momentul la care s-au petrecut faptele, este dintr-o comună din judeţul Botoşani. Provine dintr-o familie cu o situaţie extrem de precară. Singurele surse de venit ale familiei erau alocaţia fetei, pensia mamei şi sumele de bani pe care le câştiga ocazional fratele mai mare, din munca în domeniul construcţiilor. În anul 2014, fata a abandonat şi şcoala, absolvind numai şase clase.

Cum a fost racolată minora

Potrivit Monitorul de Suceava, în vara anului 2015, minora a fost sunată pe telefonul mobil de un bărbat care s-a recomandat „Vasile” şi care i-a spus că are numărul său de la o prietenă de-a fetei. În cadrul discuţiei, „Vasile” i-a spus că sora lui, care stă în municipiul Suceava, are un copil mic şi are nevoie de o bonă. Având mare nevoie de bani, minora i-a spus bărbatului că ar fi dispusă să lucreze ca bonă. Ulterior a fost sunată şi de sora celui care a contactat-o iniţial, care i-a spus acelaşi lucru: are nevoie de cineva care să stea cu fiica ei în vârstă de 2 ani. 

Cei doi racolatori au fost identificaţi ulterior ca fiind Mihai Fluerică, zis „Fanu” sau „Blondu”, din Vorniceni – Botoşani, şi concubina acestuia, Mariana Irina Chelaru, fostă Raicu, din Adâncata, trimişi în judecată în dosarul procurorilor DIICOT, înregistrat acum pe rolul Tribunalului Suceava.

Minora a fost luată de acasă, cu acordul ei, şi adusă în Burdujeni, în apartamentul în care locuiau cei doi şi fetiţa lor, în vârstă de 2 ani.

Fata le-a relatat anchetatorilor că a primit haine şi mâncare şi a fost scoasă la plimbare în parc cu copilul, ocazie cu care a fost întrebată câţi ani are, spunându-le vârsta reală – 14 ani.

La scurt timp, susţin anchetatorii, cei doi i-au propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu un prieten de-al lor, contra cost, în apartamentul lor. Cei doi i-au spus fetei că aceasta este o soluţie sigură şi rapidă de a face rost de bani şi că va avea protecţia lor, fără a risca să fie lovită sau jignită. Pe acest fond, minora de 14 ani a acceptat să intre în jocul celor doi, întreţinând relaţii sexuale cu clienţi, în aceeaşi locaţie.

A doua zi, când a ieşit în parc cu cei doi concubini şi cu fetiţa lor, fata le-a fost prezentată şi numiţilor Florin Cristi Hărătău, zis „Ştirbu”, din Suceava, şi Lenuţa Liliana Găletuş, zisă „Lili”, tot din Suceava, acuzaţi şi ei de procurorii DIICOT de trafic de persoane şi proxenetism.

Aceştia îşi vor intra în rol câteva zile mai târziu, după ce primii doi concubini s-au certat între ei şi au dus-o pe fată înapoi, la Roma-Botoşani.

După câteva zile, când era deja acasă, la Roma, tot în vara anului 2015, fata a fost sunată de Lenuţa Liliana Găletuş, care i-a cerut să vină la ea, pentru a-i fi mai bine şi a câştiga bani. Fata a fost preluată de acasă de un bărbat, căruia a trebuit să-i „plătească” drumul cu o partidă de sex, la indicaţia inculpatei Liliana Lenuţa Găletuş, zisă Lili, susţin anchetatorii. Citeste integral pe Monitorul de Suceava...

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...