Comercianți nemulțumiți de o eventuală reconfigurare a Pieței Centrale. Cosmin Andrei: „I-am asigurat că va rămâne în forma actuală”

Comercianți nemulțumiți de o eventuală reconfigurare a Pieței Centrale. Cosmin Andrei: „I-am asigurat că va rămâne în forma actuală”

Câțiva comercianţi din Piaţa Centrală se plâng că vor rămâne cu un număr mai mic de tarabe, după ce au auzit zvonuri conform cărora un chioșc nou va fi amenajat pe un spațiu de lângă Hala de Carne, ce ar urma să fie scos la licitație, apariția unui amplasament presupunând scoaterea unor tarabe adiacente spațiului.

Astfel, cetățenii nemulțumiți de posibila reconfigurare a zonei respective din Piața Centrală s-au prezentat la cabinetul viceprimarului Cosmin Andrei, pentru a cere lămuriri. De cealaltă parte, edilul a decis să susțină punctul de vedere al comercianților în plenul Consiliului Local.

„Mi s-au plâns de posibilitatea unei modificări a amplasării tarabelor, într-o zonă în care dumnealor își vând produsele, și au venit să solicite să păstrăm configurația actuală, pentru că ei plătesc acele tarabe chiar și în sezonul rece, tocmai pentru a avea continuitate. Era vorba despre o reconfigurare în zona respectivă. Ei au aflat despre posibilitatea unor discuții, dar i-am asigurat că va rămâne în forma actuală, voi susține asta în Consiliul Local”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului Botoșani.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
2

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
9

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
63

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...