Comentariile care îți pot suspenda contul de Facebook. Reguli introduse pe ascuns

O nouă politică de blocare a conturilor și comentariilor a fost sesizată pe Facebook, iar compania americană nu a comunicat încă nimic în această privință.

Comentariile care îți pot suspenda contul de Facebook. Reguli introduse pe ascuns

Facebook a început să interzică toate comentariile din comunitatea utilizatorilor săi care au tentă sexuală, informează yoda.ro, potrivit stiripesurse.ro. Așa cum Daily Mail notează într-un articol, rețeaua a început să blocheze acele mesaje care fac referire la poziții sexuale sau au orice formă de conotație sexuală.

În regulile interne de moderare a comentariilor, Facebook a început să oprească toate acele mesaje care făceau referire la persoane care își caută un partener sau o parteneră pentru o seară, poziții sexuale și chiar afirmații care făceau trimitere vagă în această direcție.

După ce un utilizator a publicat pe Twitter că, potrivit noilor reguli, acesta nu își mai poate afirma public orientarea sexuală, Facebook a ieșit printr-un purtător de cuvânt, susținând că acest lucru nu încalcă regulile privind comunicarea în comunitate.

Facebook va continua însă în această direcție, având ca intenție să protejeze mai bine copiii, dar și femeile, în fața posibilelor agresiuni verbale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
544

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
97

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...