Cele mai longevive cupluri din Lunca, premiate de autoritățile locale

Cele mai longevive cupluri din Lunca, premiate de autoritățile locale

Autoritățile locale din comuna Lunca, județul Botoșani, au premiat în ultimele patru duminici, la sfârșitul slujbelor religioase, cuplurile care au împlinit anul acesta 50 de ani de la căsătorie.

Pentru căsătoria lor longevivă, familiile au primit câte o diplomă de fidelitate, plachetă omagiară „50 de ani de la căsătorie”, flori și suma de 300 lei.

Cuplurile din satele comunei Lunca au fost felicitate de către primarul  Marcel Marcu.

„Am încheiat astăzi unul dintre cele mai emoționante momente din viața comunității noastre – sărbătorirea cuplurilor care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie, așa-numita ,,Nuntă de aur”. Timp de patru duminici, la sfârșitul slujbelor religioase, am felicitat cuplurile din satele comunei Lunca.

Au fost momente emoționante pentru toți cei prezenți la aceste evenimente, dar, cum era de așteptat, cele mai mari emoții le-au avut chiar familiile sărbătorite deoarece au pășit în fața altarului, unde, în urmă cu 50 de ani, și-au unit destinele și și-au întemeiat familii trainice, durabile și statornice.

Toate cuplurile au fost premiate cu diplomă de fidelitate, plachetă omagiară ,,50 de ani de căsătorie” , flori și suma de 300 de lei.

Urându-le multă sănătate și bătrâneți cât mai liniștite și lipsite de griji, nutrim cu toții nădejdea de a le urma exemplul și de a ajunge cât mai multe familii din comuna noastră la o astfel de aniversare”, a declarat Marcel Marcu.

 

Spune-ne opinia ta