Cel mai fericit român locuiește în Irlanda. Ce a spus că va face cu cei 100.000 de euro câștigați la Loto!

​Un român stabilit în Irlanda a devenit peste noapte cel mai fericit bărbat. După ce în urmă cu doar două luni și-a pierdut locul de muncă, acum a câștigat 100.000 de euro la loto.

Cel mai fericit român locuiește în Irlanda. Ce a spus că va face cu cei 100.000 de euro câștigați la Loto!

Potrivit jurnaliștilor, bărbatul de 28 de ani a venit în urmă cu 6 ani în Irlanda pentru a munci. El nu a dorit să îi fie făcut public numele deoarece vrea să facă o surpriză de neuitat familiei. În ajunul Crăciunului va așeza în cutii mari de cadou câte un cec de 10.000 de euro pentru fiecare membru al familiei, care se află alături de el, în Irlanda: "Abia aștept să le văd fețele atunci când vor deschide cutiile în dimineața de Crăciun și vor vedea ce este înăuntru. Nu le voi spune nimic despre câștigul la loto până atunci".

Câștigătorul norocos locuiește în Midlands și și-a cumpărat lozul răzuibil al Loteriei Naționale, ediția de Crăciun, din magazinul Mace din Monard. Potrivit organizatorilor, premiul cel mare este în valoare de  1.000.000 de euro. De asemenea există și un premiu în valoare de  250.000 €, patru premii de 100.000 € și 10 premii a câte 10.000 € fiecare.

Românul le-a spus jurnaliștilor că din banii câștigați va face și o excursie în România după Sărbători, pentru a-și vizita celelalte rude și va repara casa părintească. Cea mai mare dorință pentru noul an este să își găsească un loc de muncă.

 

stiridiaspora.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...