Cel mai batran angajat din Romania. Prima carte de munca a avut-o la 90 de ani

Cel mai batran angajat din Romania. Prima carte de munca a avut-o la 90 de ani

   Foto: Digi24

Probabil cel mai batran angajat din Romania este un cioban in varsta de 99 de ani, care are carte de munca de numai 9 ani, chiar daca munceste de mic copil.

Nici la aceasta varsta Stefan Gros nu vrea sa se lase de munca. Are concediu doar in timpul iernii, cand oile sunt la stana.

Batranul din Hunedoara declara ca asteapta cu nerabdare luna februarie, atunci cand se va intoarce la cele 2.000 de oi pe care le pastoreste, arata Digi24. Cat e cu ele isi umple timpul cantandu-le.

"Gandesti ca m-am urat de la un timp. Nu m-am urat, deloc, deloc, deloc", povesteste el sfatos.

Intrebat ce-l tine in viata si care e reteta longevitatii, oierul raspunde: "De mic copil, vara am fost numai la munte. Si aerul ala curat, apa aia rece ca lacrima din ochi... Acum, la etatea asta, stau la munte, iar cand viu acasa parca is in stare sa o iau la fuga cu unul tanar. Vara, trei luni de zile mananc numai branza si unt si mamaliga".

Ce-si mai doreste Stefan Gros, ramas vaduv de aproape 40 de ani, tata a patru copii, bunic pentru 24 de nepoti si strabunic de patru ori? "Sanatate", ca din februarie sa poata urca din nou in Retezat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...