Ce spune conducerea Casei de Pensii Botoșani despre protestul angajaților!

Ce spune conducerea Casei de Pensii Botoșani despre protestul angajaților!

Cei aproximativ 40 de angajați de la Casa Județeană de Pensii Botoșani care au declanșat, luni, un protest spontan au adus și la cunoștința conducerii instituției revendicările pe care le au.

Cristina Anton, directorul Casei de Pensii Botoșani, susține că protestul salariaților este unul justificat și a informat și conducerea Casei Naționale de Pensii. 

"Am fost informată despre protestul colegilor mei, mai ales că aceștia vor să fie alături de celelalte Case Județene din țară care protestează astăzi spontan. Mi-au adus la cunoștință și revendicările. Datoria mea este să informez Casa Națională de Pensii. Cred că este justificat protestul angajaților, le susțin demersul și îmi doresc să se rezolve situația", a declarat Cristina Anton.

Aceasta a precizat că, pentru orele în care au protestat, angajații care au întrerupt activitatea nu vor fi plătiți, dar ca replică funcționarii se întreabă când le vor fi plătite orele suplimentare.

Funcționarii de la Casa de Pensii spun că volumul de muncă este mare iar personalul insuficient, reclamă inechitățile introduse prin noua lege a salarizării, majorarea artificială a drepturilor cu peste 20% prin transferul contribuțiilor de la angajator la angajat și cer alinierea salariilor din structurile teritoriale la nivelul celor din sistemul central. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liga a 3-a: CSM Pașcani 0 - 3 FC 2 Botoșani

astăzi, 13:14
51

Vineri, 12 octombrie, FC 2 Botoșani a reușit să acumuleze primele puncte din sezonul actual al Ligii a 3-a. Florescu cu două eurogoluri și Vlădescu cu un gol au adus victoria roș-alb-albaștril...

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de mașina unui botoșănean!

astăzi, 12:12
315

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean "Sf. Ioan cel Nou" Suceava după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o autou...

Polițiștii botoșăneni avertizează: Atenție la infractorii voiajori!

astăzi, 11:26
208

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au depistat luni, pe raza comunei Suliţa, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din judeţul Buzău, în care se mai afla un pasager,...