Ce spune conducerea Casei de Pensii Botoșani despre protestul angajaților!

Ce spune conducerea Casei de Pensii Botoșani despre protestul angajaților!

Cei aproximativ 40 de angajați de la Casa Județeană de Pensii Botoșani care au declanșat, luni, un protest spontan au adus și la cunoștința conducerii instituției revendicările pe care le au.

Cristina Anton, directorul Casei de Pensii Botoșani, susține că protestul salariaților este unul justificat și a informat și conducerea Casei Naționale de Pensii. 

"Am fost informată despre protestul colegilor mei, mai ales că aceștia vor să fie alături de celelalte Case Județene din țară care protestează astăzi spontan. Mi-au adus la cunoștință și revendicările. Datoria mea este să informez Casa Națională de Pensii. Cred că este justificat protestul angajaților, le susțin demersul și îmi doresc să se rezolve situația", a declarat Cristina Anton.

Aceasta a precizat că, pentru orele în care au protestat, angajații care au întrerupt activitatea nu vor fi plătiți, dar ca replică funcționarii se întreabă când le vor fi plătite orele suplimentare.

Funcționarii de la Casa de Pensii spun că volumul de muncă este mare iar personalul insuficient, reclamă inechitățile introduse prin noua lege a salarizării, majorarea artificială a drepturilor cu peste 20% prin transferul contribuțiilor de la angajator la angajat și cer alinierea salariilor din structurile teritoriale la nivelul celor din sistemul central. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incredibil! ANAF abrogă Declarația unică, la o săptămână de când a intrat în vigoare!

astăzi, 21:04
90

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în dezbatere publică, miercuri, un proiect de act normativ prin care abrogă un alt act normativ propriu care a intrat în vigoar...

Anchetă după o nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu "Crocodilu", din clanul Sportivilor - VIDEO

astăzi, 20:21
738

Administrația Penitenciarelor face anchetă internă după ce o femeie, angajată pe post de psiholog la Rahova, s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu un deținut. Este vorba despre un memb...

Ordin de ministru: Elevii vor sta acasă și vineri!

astăzi, 18:14
2524

Școlile vor fi închise și joi, când profesorii au zi liberă, conform legii (24 ianuarie). Decizia a fost luată miercuri, după ce specialiștii Institutului Național de Sănătate Pub...