Ce spune conducerea Casei de Pensii Botoșani despre protestul angajaților!

Ce spune conducerea Casei de Pensii Botoșani despre protestul angajaților!

Cei aproximativ 40 de angajați de la Casa Județeană de Pensii Botoșani care au declanșat, luni, un protest spontan au adus și la cunoștința conducerii instituției revendicările pe care le au.

Cristina Anton, directorul Casei de Pensii Botoșani, susține că protestul salariaților este unul justificat și a informat și conducerea Casei Naționale de Pensii. 

"Am fost informată despre protestul colegilor mei, mai ales că aceștia vor să fie alături de celelalte Case Județene din țară care protestează astăzi spontan. Mi-au adus la cunoștință și revendicările. Datoria mea este să informez Casa Națională de Pensii. Cred că este justificat protestul angajaților, le susțin demersul și îmi doresc să se rezolve situația", a declarat Cristina Anton.

Aceasta a precizat că, pentru orele în care au protestat, angajații care au întrerupt activitatea nu vor fi plătiți, dar ca replică funcționarii se întreabă când le vor fi plătite orele suplimentare.

Funcționarii de la Casa de Pensii spun că volumul de muncă este mare iar personalul insuficient, reclamă inechitățile introduse prin noua lege a salarizării, majorarea artificială a drepturilor cu peste 20% prin transferul contribuțiilor de la angajator la angajat și cer alinierea salariilor din structurile teritoriale la nivelul celor din sistemul central. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dosar penal şi amendă usturătoare pentru şoferul beat care a avariat trei maşini. Ce au mai descoperit poliţiştii!

astăzi, 09:43

În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a constatat că inspecţia tehnică periodică a maşinii era expirată din data de 15 august 2017. Petru Daniel V., de 42 de ani, a primit o amen...

Patru persoane internate în spital, după incendiul de marţi! Care este starea lor!

astăzi, 09:05
279

Patru dintre persoanele care locuiesc în blocul de pe Aleea Nouă, din municipiul Botoşani, afectat, marţi, de un incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la parter, au rămas ...

Trenul Unirii va uni simbolic orașele București și Iași, tras de o locomotivă tricoloră!

astăzi, 08:50
87

Trenul Unirii va uni simbolic orasele Bucuresti si Iasi pentru a marca 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire, urmand sa treaca prin alte sapte orase pana la destinatie....