Câteva sute de copii dintr-o localitate din Botoșani vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei

Câteva sute de copii dintr-o localitate din Botoșani vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei

În fiecare an, Primăria orașului Bucecea organiza spectacole tradiționale de Crăciun în care evoluau, pe scena Centrului Cultural, diferite grupuri de colindători din cadrul localității. Însă anul acesta, din cauza evoluției pandemiei, tradiționalele spectacole organizate cu prilejul Crăciunului nu vor mai fi organizate.

Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, a venit cu o idee inedită, prin care va aduce o bucurie copiilor de aici. Din economiile realizate, edilul a pregătit aproximativ 500 de pachete cu dulciuri pe care le va dărui atât copiilor preșcolari cât și elevilor din învățământul gimnazial.

„Din păcate, acest eveniment nu mai poate fi organizat datorită situației epidemiologice. Din economiile realizate prin renunțarea la diferite activități culturale și sportive, am hotărât ca în acest an să oferim tuturor copiilor, începând cu preșcolari și până la învățământul gimnazial, aproximativ 500 de pachete cu dulciuri.

Aceste pachete vor ajunge la fiecare beneficiar cu sprijinul cadrelor didactice din cadrul Liceului Tehnologic Bucecea, cărora le mulțumim pe aceasta cale pentru implicare.

Dorim ca acești copiii să se bucure si in acest an de sărbătorile de iarnă si speram ca în anii următori vom putea relua organizarea acțiunilor cultural-artistice tradiționale”, a declarat Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea.

Fiecare pachet de Crăciun include ciocolată Milka Oreo, ciocolată Kinder, baton Kinder, napolitana Joe, croissant 7 days, chipsuri Lays, suc Tedi.

Pachetele vor fi împărțite în perioada 21-23 decembrie 2020.

„Mulțumesc Consiliului Local Bucecea care a votat achiziția acestor pachete și colegilor din primărie care s-au implicat în proiect”, a completat edilul.

 

 

 

Spune-ne opinia ta