Cât costă un chef ca în “Marea Mahmureală” la Botoșani?

Cât costă un chef ca în “Marea Mahmureală” la Botoșani?

Pentru un chef ca în “Marea Mahmureală”, șase tineri care petreceau într-un apartament din Botoșani, au fost amendați cu peste 10.000 lei!

Jandarmii botoșăneni au anunțat sancțiunile pe care le-au aplicat în noaptea de joi spre vineri pe raza municipiului Botoșani și se pare că municipiul nu este locul potrivit în care să îi imiți pe actorii preferați din Marea Mahmureală. Sau, cel puțin, nu este cea mai bună afacere….

În urma apelurilor la 112 venite de la cetățenii care sesizau fapte de tulburare a liniștii publice în mai multe zone din municipiul Botoșani, nu mai puțin de 11 persoane au primit aseară amenzi în valoare totală de 12100 de lei!

Seara a început cu un bărbat care țipa la ora 23.00 pe strada Aleea Zorilor, și care a fost amendat cu 500 de lei, după care, la interval de câteva minute, trei tineri care făceau scandal la intersecția străzii Săvenilor cu strada Independenței s-au ales cu sancțiuni contravenționale de câte 300 de lei fiecare.

Puțin după miezul nopții, proprietarul unei locuințe de pe strada A.S.Pușkin a primit amendă de 600 de lei pentru gălăgia cu care și-a deranjat vecinii, pentru ca spre dimineață, în Parcul Tineretului, un echipaj de jandarmi să sancționeze cu 10100 de lei șase tineri care dădeau o petrecere de pomină într-un apartament.

Tot în urma unor apeluri 112, cu două săptămâni în urmă, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat amenzi de aproximativ 6000 de lei pentru alt chef nocturn prelungit dintr-un apartament de pe strada Parcul Tineretului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
44

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
66

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
357

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...