Cărucioare pentru copii și trotinete, furate din scări de bloc. Autorii sunt anchetați

Cărucioare pentru copii și trotinete, furate din scări de bloc. Autorii sunt anchetați

Doi tineri din municipiul Dorohoi sunt anchetați de Poliție, după ce au furat cărucioare pentru copii și trotinete, din scări de bloc din oraș.

În vârstă de 20, respectiv de 22 de ani, cei doi au cauzat un prejudiciu de circa 3.600 de lei, conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ). Obiectele au fost returnate proprietarilor.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în ziua de 16 noiembrie a.c., precum și în noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., ar fi sustras 2 cărucioare pentru copii și două trotinete, din mai multe scări de bloc de pe raza municipiului Dorohoi, valoarea prejudiciului fiind estimat la suma de 3600 de lei. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști a fost recuperat întreg prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, bunurile fiind restituite persoanelor vătămate”, arată Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta