Bursa locurilor de muncă, atractivă pentru botoșăneni - FOTO

Bursa locurilor de muncă, atractivă pentru botoșăneni - FOTO

Sute de botoșăneni s-au prezentat, vineri dimineață, la Bursa locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), cu speranța că vor reuși să își găsească un job, pe care unii îl caută chiar și de mai bine de un an.

Cetățeni de toate vârstele au venit la bursă, majoritatea fiind cu studii medii, dar printre locurile de muncă oferite de angajatorii prezenți au fost oferte și pentru cei cu studii superioare.

Aproximativ 60 de agenți economici, inclusiv din țară, au răspuns invitației AJOFM de a participa la această bursă.

"Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin specialiști, a contactat un număr de 850 de agenți economici din care au răspuns pozitiv în jur de 60. Aceste 60 de unități, inclusiv din țară, din Dej, din Suceava, ne-au pus la dispoziție peste 450 de locuri de muncă, plus locurile de muncă pe care noi le avem zilnic și avem la dispoziția șomerilor cel puțin 1000 de locuri de muncă. Sunt învățați la noi, la consiliere, cum să negocieze nu neapărat salariul ci locul de muncă și condițiile de muncă și au ocazia acum de a sta față în față cu cei care vor fi viitorii angajatori. Am observat în ultima vreme o abundență de locuri de muncă și un interes extraordinar de mare pentru găsirea unor oameni buni", a declarat Teodor Dimitriu, directorul AJOFM Botoșani.

Vineri a fost organizată Bursa locurilor de muncă și la Hilișeu Horia, în incinta Căminului cultural. 


















 

 

 

Spune-ne opinia ta