Botoșănenii găsiți morți în Sibiu au decedat din cauza spirtului contrafăcut

Botoșănenii găsiți morți în Sibiu au decedat din cauza spirtului contrafăcut

Doi bărbați din Botoșani, care munceau în zona unui canton silvic din localitatea Boian, județul Sibiu, au fost găsiți morți, iar informațiile publicate pe surse de Mediafax arată că s-au intoxicat cu alcool metilic, după ce au băut spirt contrafăcut, la fel ca și cei 10 oameni din județul Iași.

Primele informații din ancheta deschisă după moartea a doi bărbați de 45, respectiv 51 de ani, în extravilanul localității Boian, din județul Sibiu, arată că aceștia ar fi băut spirt găsit într-o sticlă din magazia unde locuiau, iar acesta era contrafăcut, conținând o cantitate mare de alcool metilic.

Surse din anchetă au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că, practic, cei doi bărbați s-au intoxicat cu alcoolul metilic, la fel ca și cei 10 oameni din județul Iași care au murit în condiții similare.

Aceleași surse arată că spirtul ar fi fost cumpărat de șeful celor doi, pentru dezinfectare, de la un magazin din orașul Mediaș, care, la rândul lui, s-a aprovizionat de la o firmă din București.

Trupurile a doi bărbați din Botoșani care erau angajați ai unei firme de exploatare a lemnului au fost găsite, marți, într-un canton din extravilanul localității Boian, județul Sibiu. 

La Iași, zece oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Poliția face cercetări în acest caz, iar magistraţii Judecătoriei Iaşi au aprobat, luni seara, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a două persoane, un cetăţean iranian şi unul irakian, care au contrafăcut spirt medicinal cu alcool metilic.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
95

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
20

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...

Praf saharian deasupra României. ”Depunerile de praf vor fi vizibile și la nivelul solului!”

astăzi, 13:47
101

O nouă masă de aer încărcată cu praf de origine sahariană va tranzita, începând de azi, de la ora 12.00 și până pe 18 aprilie, la ora 00.00, teritoriul României, c...