Botoșăneni lăsați de izbeliște: De ore bune fără curent electric, telefonul sună în gol!

Botoșăneni lăsați de izbeliște: De ore bune fără curent electric, telefonul sună în gol!

Oameni lăsați fără curent electric de ore bune, unii cu probleme grave de sănătate, alții supărați că nimeni nu îi bagă în seamă, deși au dat zeci de telefoane la dispecerat, pentru a sesiza defecțiunile.

Oamenii din satul Ionășeni, comuna Trușești, spun că au încercat să facă sesizare la E.ON în legătură cu întreruprerea curentului electric, însă la capătul celălalt al firului nu răspunde nimeni. "E caniculă, avem frigiderele cu mâncare, ni s-a stricat tot", spune o gospodină din Ionășeni, completându-l pe soțul ei, care se plânge de situația în care se află.

Nu a avut mai mult succes nici primarul comunei Ungureni, după ce sătenii din Plopenii Mari i-au cerut sprijinul. "De dimineață de la ora 9 oamenii din Plopenii Mari nu au curent. Problema este pe o fază, nu la tot satul. Noi la primărie avem electrician, dar cei de la E.ON au schimbat toate încuietorile, noi nu mai avem acces. Am sunat mai bine de o oră și nu răspunde nimeni, nu mai știm unde să facem sesizare. Măcar să ne răspundă cineva și să ne spună: venim peste o oră sau venim mâine... Nimic!", a spus Ilie Ivanache, primarul comunei Ungureni.

Și la Havârna oamenii se plâng că nu au curent electric de vineri dimineață, la ora 7. Și acolo cetățenii au încercat să ia legătura cu cei de la E.ON, însă fără succes. "Nu răspunde nimeni la telefon. Se aude muzica, dar nimeni nu răspune", spun oamenii din Havârna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
13

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
124

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
215

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...