Botoșănean plecat la muncă în Franța, dat dispărut de familie după doi ani de zile!

Botoșănean plecat la muncă în Franța, dat dispărut de familie după doi ani de zile!

Dacă ați văzut această persoană sau cunoașteți date despre ea, anunțațti de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul 112!

Leizeriuc Ioan s-a născut pe 22.05.1980, în municipiul Botoșani, fiind domiciliat în sat Schit-Orășeni, comuna Cristești, judeţul Botoşani.

La data de 27.02.2018, poliţiştii au fost sesizați de către R.I., de 39 ani, din localitatea Roma, judeţul Botoșani, cu privire la faptul că fratele său, Leizeriuc Ioan, de 37 de ani, a plecat în luna februarie 2016 de acasă, spunând că merge să lucreze la o persoană din localitatea Rădăuți Prut, judetul Botoșani.

La câteva zile, bărbatul și-a sunat sora, spunându-i că a ajuns în Franța, unde va lucra în construcții, iar din luna martie 2016 nimeni din familie nu mai știe nimic de el.

Semnalmente: înălțimea 1,60 m, greutatea aprox. 60-65 de kg,  părul brunet,  ochi căprui.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
640

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4454

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
470

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...