Bărbatul care a sechestrat o bătrână și a violat-o timp de două zile a fost arestat!

Bărbatul care a sechestrat o bătrână și a violat-o timp de două zile a fost arestat!

Bărbat reţinut pentru 24 de ore după un caz de sechestrare, viol şi agresare fizică la Havârna a fost arestat preventiv. În vârstă de 47 de ani, Stelică Ursachi este acuzat că a sechestrat o femeie și a violat-o timp de două zile. Este vorba de un fost criminal eliberat condiționat în vara anului trecut, în baza recursului compensatoriu.

Acesta a primit, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

Marți, poliţiştii de la Postul de Poliţie Havârna au fost sesizaţi  de către fiul femeii cu privire la dispariția acesteia de la locuinţa sa. Acesta le-a spus oamenilor legii că femeia a plecat de acasă din data de 25 august şi nu a mai revenit.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii.

Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului.

Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada  25-27 august  a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că  în seara zilei de 25 august, botoșăneanul a pătruns, fără drept, în locuinţa victimei şi a condus-o forţat la locuinţa lui situată în apropiere. În acest loc, timp de trei zile, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
115

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
69

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
232

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...