Bărbat arestat preventiv, după ce și-a bătut soția până a ucis-o

Bărbat arestat preventiv, după ce și-a bătut soția până a ucis-o

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Lozna, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, după ce și-a bătut soția atât de crunt, încât leziunile provocate i-au adus victimei moartea.

Incidentul s-a întâmplat la finele lunii trecute, pe fondul unui conflict spontan. Femeia a fost lovită cu pumnii și picioarele, agresorul fiind cel care a apelat apoi 112, după ce și-a descărcat nervii violent. Victima a fost spitalizată, însă leziunile puternice suferite au condus la decesul ei, la câteva zile de la internare.

După ce Serviciul de Medicină Legală a stabilit că traumatismele provocate prin agresiune au condus la deces, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul din Botoșani a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de „lovituri cauzatoare de moarte”, ancheta fiind coordonată de către un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani. Până la soluționare, acuzatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

 

Spune-ne opinia ta