Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul mamei din Botoşani care și-a bătut fetiţa

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul fetiţei din comuna Vorona, judeţul Botoşani, bătută de mama ei, drept răzbunare pentru că eleva i-a povestit învăţătoarei chinurile prin care trece acasă.

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul mamei din Botoşani care și-a bătut fetiţa

"Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor", susțin reprezentanții Avocatului Poporului.

Grozăvia a ieșit la iveală pe 2 septembrie 2018, după ce pe reţelele de socializare au fost postate imagini cu o mamă din Botoşani care îşi bate fetiţa, după ce copila povestise învăţătoarei ce se întâmplă la ea acasă, de lipsurile şi problemele financiare cu care se confruntă familia, exprimându-şi nevoia de ajutor şi afecţiune din partea mamei.

Învăţătoarea a vorbit cu mama fetiţei, motiv pentru care aceasta s-a înfuriat şi s-a răzbunat pe copilă, reproşându-i în timp ce o lovea: "ţi-am dat un leu să îţi cumperi mâncare... tu ce ai spus la şcoală, la învăţătoare? că am sunat-o şi am vorbit..."

"Tu ce ai spus la școală, la învățătoare, că  am sunat-o și am vorbit, că te-a învățat mamaia să fii încăpățânată, că îi semeni ei? Ești încăpățânată și ei semeni ei și te apără ea?", se aude în înregistrare.

"Las-o nu o mai bate, acum noaptea o bați, ziua nu se poate?", a fost reacția soacrei femeii care a fost, la rândul ei, bătută în mai multe rânduri.

Potrivit oamenilor din sat, femeia este cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și are trei copii cu un bărbat din sat. sursa: observator.tv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Vladimir Putin îi liniștește pe ruși: În caz de atac nuclear, vom merge în Rai

Joi, 18 Octombrie 2018
519

Rușii vor merge în Rai în cazul unui război nuclear, i-a liniștit joi pe concetățenii săi Vladimir Putin, care a respins orice veleități războinice dar a avertizat că orice agresor care va...

Teodorovici critică măsura ANAF de a impozita prestatorii de la nunți

Joi, 18 Octombrie 2018
1392

Eugen Teodorovici a criticat dur măsura ANAF-ului de a impozita prestatorii de servicii de la nunţi din 2013 până în zilele noastre în baza unor declaraţii pe care însură...

Nu ignora: Metode de întărire a sistemului imunitar toamna

Joi, 18 Octombrie 2018
1447

Sistemul imunitar consta intr-o retea de organe, celule si proteine. Impreuna, protejeaza organismul de virusuri, bacterii, paraziti sau alti agenti infectiosi care patrund in corp.Sistemul imunit...