Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.

Conducerea asociației de proprietari a deschis un cont bancar la BCR unde pot fi virați banii de către cei care vor să ajute cele 12 familii aflate în necaz, contul fiind RO08RNCB0576041200320002, titular Asociaţia 26. 

În afară de ajutorul financiar acordat din bugetul local, până acum doar Mitropolia Moldovei și Bucovinei a contactat Primăria în vederea acordării unui sprijin. 

"I-am rugat că, dacă vor să ajute în vreun fel, nu pot să ajute decât cu bani. Nu vorbim de materiale de construcție, de apă sau de altceva. O să mai fac un apel încă o dată la toți cei care vor să îi ajute pe cetățenii din blocul respectiv, să utilizeze acel cont. Încerc să identific o posibilitate de a ajuta acei oameni cu niște bani de la primărie, dar asta se va traduce printr-o Hotărâre de Consiliu Local și sper să nu am opreliști", a precizat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta