Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.

Conducerea asociației de proprietari a deschis un cont bancar la BCR unde pot fi virați banii de către cei care vor să ajute cele 12 familii aflate în necaz, contul fiind RO08RNCB0576041200320002, titular Asociaţia 26. 

În afară de ajutorul financiar acordat din bugetul local, până acum doar Mitropolia Moldovei și Bucovinei a contactat Primăria în vederea acordării unui sprijin. 

"I-am rugat că, dacă vor să ajute în vreun fel, nu pot să ajute decât cu bani. Nu vorbim de materiale de construcție, de apă sau de altceva. O să mai fac un apel încă o dată la toți cei care vor să îi ajute pe cetățenii din blocul respectiv, să utilizeze acel cont. Încerc să identific o posibilitate de a ajuta acei oameni cu niște bani de la primărie, dar asta se va traduce printr-o Hotărâre de Consiliu Local și sper să nu am opreliști", a precizat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
1682

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
2976

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
7744

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...